Orman İşletme teyakkuzda

Okuduğunuz haber
VALİ POLAT’TAN YANGIN UYARISI

Çamlık’ta yangın nöbeti

Anasayfa   /    Güncel    /    Vali Polat’tan yangın uyarısı

Vali Polat’tan yangın uyarısı

Yozgat Valisi Ziya Polat, Çamlık Milli Parkında olası yangın durumuna karşı gerekli tedbirlerin alındığını belirterek vatandaşları yangın konusunda uyardı.

GÜNCEL      03 Agustos 2021 - 00:06     0

Vali Polat’tan yangın uyarısı

Vali Polat konu ile alakalı yaptığı açıklamada “ Öncelikle tüm ülkemize ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu işte terör eli varsa Allah’ta onları yaksın diye dua ediyoruz. Yozgat’ımızda bulunan Çamlık Milli Parkında, Akdağmadeni ve Çayıralan ilçelerimizde belediye, orman, jandarma ve polis ekiplerimiz devriye atıyorlar. Çok büyük bir değerimiz olan Çamlıkta ise giriş ve çıkışlarda gerekli kontroller yapılırken, Milli Park içerisinde de sivil ekiplerimiz devriye atarak yaşanabilecek olaylara anında müdahale etmek için sahada. İnşallah Yozgat’ta yangın olmaz. Olması durumunda ise anında müdahaleye hazırız. Allah tekrar memleketin dört bir yanında yangına maruz kalmış bölgelerde yaşayan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devletimiz her zaman tüm imkânlarıyla milletinin yanındadır. Devletimizi rabbim her türlü afetten korusun.” diye konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ