YAMAÇLI’DA ALTINTAŞ DEVRİ

Okuduğunuz haber
UZUNLU’DA TARİH YAZILDI

SIRÇALI KOÇYİĞİT’İNİ SEÇTİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    UZUNLU’DA TARİH YAZILDI

UZUNLU’DA TARİH YAZILDI

31 Mart yerel seçimin sürprizi Uzunlu Beldesi’nde yaşandı. Son dakika Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkan Adayı olan Okan Yaşar Elbaşı, 2 dönüm Belediye Başkanlığı yapmış ve beldeye büyük hizmetleri bulunan AK Parti Belediye Başkanı Turan Koç’u 25 oy farkıyla geride bırakarak Uzunlu’nun yeni Belediye Başkanı oldu.

SİYASET      02 Nisan 2019 - 00:01     1

UZUNLU’DA TARİH YAZILDI

Cumhuriyet Halk Partisi, 10 yıl önce AK Parti Belediye Başkan Adayı Turan Koç’a kaybettiği Uzunlu Beldesi’ni bu kez Okan Yaşar Elbaşı ile yeniden kazandı.
31 Mart’ta yapılan yerel seçimde, Cumhuriyet Halk Partisi’nden son dakika Uzunlu Belediye Başkan Adayı olan Okan Yaşar Elbaşı, beldede kullanılan 956 geçerli oyların yüzde 49,16’sını alarak Belediye Başkanı oldu.
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin en garanti olarak gördüğü beldelerin başında yer alan Uzunlu’da seçimin kaybedilmesi başta Turan Koç olmak üzere AK Partililer tarafından üzüntüyle karşılandı.
4 adayın yarıştığı Uzunlu Beldesi’nde CHP 470, AK Parti 455, MHP 25 oy alırken Saadet Partisi de 6 oy’da kaldı.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Hakan
Hak yerini bulmuş okan reis
5 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ