HURDALAR HİZMETE DÖNÜŞTÜ

Okuduğunuz haber
UZUNLU’DA İKRAMİYE SEVİNCİ

Uyuşturucu hassas noktamız

Anasayfa   /    Güncel    /    UZUNLU’DA İKRAMİYE SEVİNCİ

UZUNLU’DA İKRAMİYE SEVİNCİ

Okan Yaşar Elbaşı’nın Belediye Başkanı seçilmesi sonrasında büyük değişim ve gelişim yaşayan Uzunlu Beldesi’nde bir mutlu haber de Belediye çalışanlarından geldi. 7 aylık Belediye Başkanlığı süresince işçinin ve emekçinin yanında olduğunu Hizmet-İş Sendikası ile yapmış olduğu sözleşme ile ortaya koyan Başkan Elbaşı, işçilere ikramiyelerini bir ay öncesinden ödedi.

GÜNCEL      23 Ekim 2019 - 23:38     0

UZUNLU’DA İKRAMİYE SEVİNCİ

Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, Belediye’de çalışan işçilere bir jest daha yaparak farkını bir kez daha ortaya koydu.
Temmuz ayı içerisinde Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız ile masaya oturarak, işçinin, emekçinin yanında olduğunu gösteren tarihi sözleşmeye imza atan Belediye Başkanı Elbaşı, sözleşme gereği yıl sonunda ödenmesi gereken ikramiyeleri hava şartlarını göz önünde bulundurarak Ekim ayı içerisinde ödedi.
Sözleşme’de Sendika Başkanı Ferman Zararsız’ın önerdiği teklifin üzerine çıkarak Zararsız’ı da şaşırtan Başkan Elbaşı, yılsonunda ödenmesi gereken ikramiyelerin Ekim ayında ödenmesi talimatını verdi. Elbaşı, “Eski bir sendikacı olarak işçinin alın terinin, emeğin ne olduğunu çok iyi bilirim. Ve bu anlamda gereken hassasiyetimin olduğunu düşünüyorum. 
Biz sosyal belediyeciler bu kültür bu hamurla yoğrulduk. O yüzden hak geçmesin, hak bizden fazla gitsin anlayışı var bende. Adil olmak, adaleti inşa etmek zorundayız. Buna da belediyemiz personeli ile başlayacağız. Az sayıda işçimiz var. Kadrolu işçi sayımız 7 ama biz bu insanlardan 14 tane işçi çalışmasını sağlıyoruz. Hepsi özveriyle çalışıyorlar. Bundan sonra da çalışmaya devam edecekler” şeklinde konuştu.
İŞÇİLERDE BAYRAM HAVASI
Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız ile yapılan sözleşmede Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı’nın teklifin üzerinde zam artışı yapması sonrası büyük sevinç yaşayan işçiler, ikinci bir jesti de önceki gün gördü.
Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı’nın talimatı sonrasında maaşlarıyla birlikte ikramiyelerini erken alan işçiler, Başkan Elbaşı’ya teşekkür etti.
Başkan Okan Yaşar Elbaşı sayesinde bir çok belediyeye göre pozitif ayrımcılık yaşadıklarını ve bundan da ziyadesiyle mutlu olduklarını ifade eden işçiler, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Derdimizle dertlenen, sevincimizle keyiflenen bir Başkanımızın olmasından dolayı hem çok şanslı, hem de çok mutluyuz. Bizler de performansımızın üzerinde çalışma sergileyerek Başkan’ımın bizlere yapmış olduğu jestlere karşılık vermek istiyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ