ALTINTAŞ, STK BAŞKANLARI İLE BULUŞTU

Okuduğunuz haber
UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

COŞAR: ZORLUKLARI HEP BİRLİKTE AŞALIM

Anasayfa   /    Güncel    /    UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, operasyon

GÜNCEL      17 Agustos 2021 - 00:22     0

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Yozgat Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda 3.09 gram Metamfetamin ve 1,32 gram Bonzai maddesi ele geçirdi.
Geleceğimizin teminatı gençlerimizi zehirlemek, onların vatanına milletine hayırlı evlatlar olarak yetişmesini önlemek, bunun yanısıra illegal örgütlere gelir temin etmek isteyenlere Emniyet bir kez daha göz açtırmadı. Yozgat Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda 3.09 gram Metamfetamin ve 1,32 gram Bonzai maddesi ele geçirdi.
“Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Yozgat İli Boğazlıyan İlçesi Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Boğazlıyan Narkotik Grup Amirliği ekipleri olarak, Boğazlıyan İlçemizde uyuşturucu madde satan, kullanan, sevk eden şahıs/şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, 14.08.2021 günü durumundan şüphelenerek kontrol edilen aracın sürücü koltuğunda bulunan M.R.A ve yanında bulunan E.M, T.K, M.B isimli şahıslar ve araçta yapılan kontrollerde 3 parça halinde toplam 50 gram Metamfetamin ve 1 parça halinde 0,18 gram esrar maddesi ele geçirilmiş olup Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Soruşturma kapsamında şahıslar gözaltına alınmış ve gerekli tahkikata başlanıldığı belirtildi.

 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ