YAZILITAŞ: GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR

Okuduğunuz haber
UYUŞTURUCUYA BÜYÜK DARBE!

Şekere yüzde 25 zam geldi

Anasayfa   /    Güncel    /    UYUŞTURUCUYA BÜYÜK DARBE!

UYUŞTURUCUYA BÜYÜK DARBE!

Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ve Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri; Boğazlıyan Merkezli, Sarıkaya, Saraykent ve Kayseri ilinde çeşitli adreslere eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi.

GÜNCEL      15 Kasim 2021 - 22:33     0

UYUŞTURUCUYA BÜYÜK DARBE!

 “Şehit Polis Memuru Abdulkadir Güngör” ismi verilen operasyonda; uyuşturucu ve uyarıcı madde kullandıkları ve ticaretini yaptıkları önü sürülen ve gözaltına alınan 9 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. 8 şüpheli mahkeme kararıyla tutuklanırken, 1 şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ve Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticareti faaliyetlerinin önlenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında Boğazlıyan Merkezli operasyon düzenledi.
Balıkesir/Edremit Narkotik Şube’de görevliyken Havran’da uyuşturucu tacirleriyle girdiği çatışmada Şehit olan Polis Memuru Abdulkadir Güngör’ün adı verilen ve Boğazlıyan, Sarıkaya, Saraykent ve Kayseri İlinde çeşitli adreslerde eş zamanlı yapılan operasyonda, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullandıkları ve ticareti yaptıkları öne sürülen 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Şüphelilerin ikametgahlarında ve işyerlerinde yapılan arama sonucunda satışa hazır madde ve uyuşturucu yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerin Hastane’de sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet’teki sorgulanmalarının ardından uyuşturucu madde imal ve ticareti ile uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçlarından Adliye’ye sevk edildi.
Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden 8’i tutuklanırken, 1 şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Azim ve kararlılıkla uyuşturucu ile mücadelenin ve operasyonların devam edeceği, çalışmaların aynı kararlılık ve azimle süreceği bilgisine ulaşıldı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ