ÖĞRENCİLERE “GIDA GÜVENLİĞİ VE İSRAF” EĞİTİMİ

Okuduğunuz haber
UÇAR, “YENİDEN REFAH” DEDİ

İYİ Kİ COŞAR VAR

Anasayfa   /    Güncel    /    UÇAR, “YENİDEN REFAH” DEDİ

UÇAR, “YENİDEN REFAH” DEDİ

Boğazlıyanlı iş insanı Selami Uçar, Yozgat Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.

GÜNCEL      21 Mart 2023 - 00:09     0

UÇAR, “YENİDEN REFAH” DEDİ

Boğazlıyanlı iş insanı Selami Uçar, Yeniden Refah Partisi’nden milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu. İlçe Başkanı Serdar Gülşen ile birlikte Yozgat İl Başkanı Nihat Kayhan ve Başkan Yardımcısı Salih Suntay’a başvuru dilekçesini takdim eden Uçar, “Dürüstlüğü merkez alarak girdiğimiz bu yola doğruluk üzerinde hizmet etmeyi Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, Yeniden Refah camiası ve hemşehrilerimden dua ve destek bekler aday adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi.

Boğazlıyanlı iş insanlarımızdan Selami Uçar, Yeniden Refah Partisi’nden Yozgat Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki işyerinde ülke ekonomisine katma değer oluşturmak için çalışan hemşehrimiz Selami Uçar, önceki gün Boğazlıyan’a gelerek Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Serdar Gülşen’i ziyaret etti.
Gülşen’le birlikte Yozgat’a hareket eden Uçar, İl Başkanı Nihat Kayhan ve İl Başkan Yardımcısı Salih Suntay’a, aday adaylığı için başvuru evraklarını teslim etti.
Uçar yaptığı konuşmada; “Memleketimize ve milletimize olan hizmet aşkını bu sefer Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde devam ettirmek adına Yeniden Refah Partisi’nden Yozgat Milletvekili Aday Adaylığına başvurmuş bulunmaktayım.
Çıkmış olduğum Yozgat Milletvekiliği aday adaylığı sürecinde beni yalnız bırakmayan Yamaçlı ve Boğazlıyanlı hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Herşey sizler için, çıkmış olduğum bu kutlu yolda biz dün olduğu gibi bugünde yarında halkın içinde halkın yanında doğrunun ve adalet içinde yol almaya devam edeceğim. Çıkmış olduğum yolun hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
Yeniden Refah Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Serdar Gülşen, Milletvekili Aday Adayı Selami Uçar’a, “hayırlı uğurlu olsun” dileklerini ileterek, “Türkiye genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da milletvekilliği aday adaylığı sayısındaki artış, halkımızın partimize gösterdiği teveccühün bir tezahürüdür. Gerek il başkanlıklarımızda gerekse genel merkezimizde çok yoğun bir şekilde aday adaylığı başvuruları yapılmaktadır.
Tüm aday adaylarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.  
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ