HEDEF 7 YILDIZLI BORSA

Okuduğunuz haber
TSO STANDARDINI YÜKSELTTİ

KOOPERATİFÇİLİK YASASI YENİDEN DÜZENLENMELİ

Anasayfa   /    Güncel    /    TSO STANDARDINI YÜKSELTTİ

TSO STANDARDINI YÜKSELTTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Sistemi denetimlerinden başarılı olarak geçerek B Sınıfı Akredite Oda unvanını alan Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası sertifikasını TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı. TSO Yönetim Kurulu Başkanı Öcal Öcalan, Oda olarak üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek adına Akreditasyon Sistemi çalışmalarına büyük önem vermekteyiz. Bugün kaliteli hizmet anlayışına sahip oda olma amacıyla başladığımız bu süreçte başarıya ulaşmanın haklı gururu içerisindeyiz.

GÜNCEL      12 Eylül 2022 - 23:18     0

TSO STANDARDINI YÜKSELTTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Sistemi denetimlerinden başarılı olarak geçen oda/borsalara sertifikaları TOBB Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törenle, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından verildi.
09 Eylül 2022 Cuma günü TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğindeki törene; T.C. Ticaret Bakan Yardımcımız Sezai Uçarmak, TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz, Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Öcal Öcalan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Güngör, Meclis Üyeleri ve Akreditasyon Sorumlusunun yanı sıra Türkiye’deki  sertifika almaya hak kazanan oda/borsa başkanları, yönetim kurulu üyeleri, meclis kurulu üyeleri, genel sekreterler ve akreditasyon sorumluları katılım sağladı.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu törende yaptığı konuşmada söz konusu sertifikanın oda ve borsaların verdiği hizmetin bir belgesi olduğunu söyledi. Akreditasyon denetim sürecini başarıyla tamamlayan 150 oda ve borsanın akreditasyon sertifikalarını alacağını ifade eden Hisarcıklıoğlu, oda ve borsa temsilcilerinden bu belgelerini asmalarını rica etti.
Hisarcıklıoğlu, dünyanın bir değişim ve dönüşümden geçtiğini belirterek, TOBB ve oda-borsa camiası olarak bu değişim ve dönüşümün öncüsü olmak zorunda olduklarını kaydetti.
 M. Rifat Hisarcıklıoğlu, akreditasyon sistemi sayesinde oda ve borsaların kendilerini geliştirdiğini anlattı. Akredite oda ve borsaların 30'dan fazla ülkenin odaları ile proje yürüttüğünü belirten Hisarcıklıoğlu, oda ve borsaların girişimcilere en iyi şekilde hizmet üreten ve sunan merkezler haline geldiğini kaydetti.
Hisarcıklıoğlu, şu an 365 oda ve borsadan 278'inin akredite edildiğini, 35'inin de sürecinin devam ettiğini belirterek, tüm oda ve borsaların akredite olmasını hedeflediklerini söyledi.
Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak ise konuşmasında, hizmet kalitesinin belirli bir standarda bağlandığını gösteren akreditasyon töreninde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Oda ve borsaların gümrükler ve bakanlıkla yakından ilgili olduğunu ifade eden Uçarmak, oda ve borsalarda verilen akreditasyonun, hizmet kalitesini belirli bir noktaya getirmesiyle ticari hayatı kolaylaştıracağını, oda ve borsalara disiplin kazandıracağını bildirdi.
Programın devamında TOBB Akreditasyon Sistemi denetimlerinde başarılı olan Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere oda ve borsalara plaketleri ve sertifikaları takdim edildi.
Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Öcal Öcalan, “Bugün kaliteli hizmet anlayışına sahip oda olma amacıyla başladığımız bu süreçte başarıya ulaşmanın haklı gururu içerisindeyiz” dedi.
Akreditasyon Sistemi’nin odalar arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, oda/borsa sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda sistemlerinin birbirine yakınlaşmasının sağlanması suretiyle Avrupa Oda Sistemine uyumunun sağlanması olarak özetleyen Başkan Öcalan, “Akreditasyon Sistemi, odaların performans standartlarını yükseltmek ve üyelerine daha kaliteli hizmet verilmesini sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir sistemdir.
Bu kapsamda Boğazlıyan TSO olarak üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek adına Akreditasyon Sistemi çalışmalarına büyük önem vermekteyiz. Bugün kaliteli hizmet anlayışına sahip oda olma amacıyla başladığımız bu süreçte başarıya ulaşmanın haklı gururu içerisindeyiz. Meclisimizin, yönetim kurulu üyelerimizin, meslek komitesi üyelerimizin sürece sundukları katkı ve yenilikçi duruşları ve en önemlisi oda personelimizin azimli, kararlı ve disiplinli çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz” diye konuştu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ