POLATOĞLU TARIM BOĞAZLIYAN’DA

Okuduğunuz haber
TOBB’DAN COŞAR’A BÜYÜK ONUR

YARIM ASIRLIK TARİHİ LEZZET ASİ KÜNEFELERİ

Anasayfa   /    Güncel    /    TOBB’DAN COŞAR’A BÜYÜK ONUR

TOBB’DAN COŞAR’A BÜYÜK ONUR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79’uncu Genel Kurulu çerçevesinde gerçekleştirilen törende, Boğazlıyan Ticaret Borsası TOBB Delegesi H. Alparslan Coşar'a 'Hizmet Şeref Belgesi' verildi. Belgeyi takdim eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Ne mutlu bizlere ki, camiamızda hep böyle değerli insanları tanıdık ve birlikte çalıştık. Onların emekleri ve gayretleriyle, Oda ve Borsalar, reel sektörün hizmet merkezleri haline geldi" dedi.

GÜNCEL      01 Haziran 2023 - 00:55     0

TOBB’DAN COŞAR’A BÜYÜK ONUR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurulu çerçevesinde gerçekleştirilen törende, Boğazlıyan Ticaret Borsası, TOBB Delegesi H. Alparslan Coşar'a 'Hizmet Şeref Belgesi' verildi. Coşar, 'Hizmet Şeref Belgesi'ni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen törende TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden aldı.
TOBB 79. Genel Kurulu Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla, Ankara'da TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Törene, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi (Eski Meclis Başkanı) Cemil Çiçek, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Boğazlıyan Ticaret Borsası Başkanı Harun Halıcı, TOBB Delegesi H. Alparslan Coşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
TOBB delegeliğinde 10, 20, 30 ve 40 yılını tamamlayan üyelere Hizmet Şeref Belgesi'nin verildiği törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB'un 79'uncu Genel Kurulu münasebetiyle üyelerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. 
Birliğin tüm mensuplarını, Türkiye'nin kalkınmasına, büyümesine, güçlenmesine yaptıkları katkılar dolayısıyla tebrik eden Erdoğan, TOBB'da delege olarak 10-20-30 yıl ve üzerinde süresini tamamlayanları da kutladı. 
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da yaptığı konuşmada, bugün camiaya en uzun süre hizmet etmiş çalışanlara hizmet şeref belgelerini takdim etmek üzere bir araya geldiklerini söyledi. Birlik, beraberlik ve vefaya büyük önem verdiklerini kaydeden Hisarcıklıoğlu, " Marifet iltifata tabidir, camiamıza en uzun süre hizmet etmiş arkadaşlarımıza Hizmet Şeref Belgelerini takdim etmek için bir aradayız. Ne mutlu bizlere ki, camiamızda hep böyle değerli insanları tanıdık ve birlikte çalıştık. Onların emekleri ve gayretleriyle, Oda ve Borsalar, reel sektörün hizmet merkezleri haline geldi" dedi.
Konuşmaların ardından gerçekleştirilen törende TOBB Delegesi H. Alparslan Coşar, Hizmet Şeref Belgesini TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun elinden aldı. Tören toplu hatıra fotoğrafları çekimlerinin ardından sona erdi. 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ