Yozgat'ta terör örgütü operasyonu

Okuduğunuz haber
TEŞEKKÜRLER ELBAŞI’YA

İYİ Kİ BELEDİYE VAR!

Anasayfa   /    Güncel    /    TEŞEKKÜRLER ELBAŞI’YA

TEŞEKKÜRLER ELBAŞI’YA

Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Kontrolörlüğü 2020 denetim raporunu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla takipçilerin bilgisine sundu. Şeffaf belediyeciliği gözler önüne seren Başkan Elbaşı, bu tavrıyla belde halkının büyük takdirini kazandı.

GÜNCEL      11 Aralik 2020 - 14:02     0

TEŞEKKÜRLER ELBAŞI’YA

Yapmış olduğu hizmetlerle ve ortaya koyduğu adaletli, ilkeli, seviyeli, paylaşımcı tavırlarıyla ön plana çıkan Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, bir ilke daha imza atarak başta belde halkının takdirini bir kez daha kazandı.
Görevde bulunduğu iki yıl içerisinde şeffaf belediyeciliği önceleyen, beldeye yapılacak hizmet ve yatırımları kanaat önderlerinin onayını alarak gerçekleştirerek akılcı ve tutarlı çalışmalar yapan Başkan Elbaşı, önceki gün de İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Kontrolörlüğü denetim raporunu takipçilerinin bilgisine sundu.
Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda 2020 yılı denetim raporlarının belediyeye ait internet sitesinden giriş yapılarak görülebileceğini belirten Başkan Elbaşı, ‘’Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Kontrolörlüğü 2020 Denetim Raporu, 23 Ekim 2020 tarihinde başlayıp, 10 Kasım 2020 tarihlerinde tamamlanan, belediyemizin idari iş ve işlemler denetimimiz bitmiş, raporumuz tutulmuştur. Denetim Raporunu görmek isteyen bütün hemşerilerimiz Belediyemizde Denetim Raporunu inceleyebilir’’ dedi.
ELBAŞI BÜYÜK TAKDİR TOPLADI
Başkan Okan Yaşar Elbaşı’nın paylaşımı sonrasında takipçileri, “Sosyal belediyecilik bu işte emeğine yüreğine sağlık Başkanım. Uzunlu belediye tarihinde, ilk kez saydam ve katılımcı belediyecilik anlayışının tohumunu eken, halkı ve çalışanı ile barışık belediye başkanı olmanızdan dolayı kutluyorum” yorumları yaptı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ