KAZANAN TÜRKİYE OLDU

Okuduğunuz haber
TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN

BOĞAZLIYAN’DA ‘ERDOĞAN’ DEDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN

TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN

AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Boğazlıyan’ın rekor oyla Erdoğan’a destek verdiğini belirterek, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Boğazlıyan’da da Cumhurbaşkanımız hakikaten seviliyor. Sadece Yozgat için değil tüm Türkiye için, dünya mazlumları için gerekli olduğunu biliyoruz” dedi.

GÜNCEL      30 Mayis 2023 - 01:01     0

TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN

Adalet ve Kalkınma Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gösterilen yoğun teveccühten dolayı tüm Boğazlıyan halkına teşekkür etti.
Düğenci açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü: “21 yıldır Cumhurbaşkanımızın Boğazlıyan’ımıza yaptığı hizmetlerin karşılığı olarak Boğazlıyanlı da tüm seçimlerde Cumhurbaşkanımıza gerekli her türlü desteği verdi. Son seçimde de hem Milletvekilliğinde sayıyı düşürmedi, hem de yüzde 63,32’lik oy oranı ile destek verdi. Bu çok önemli bir mesajdı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Boğazlıyan’ımızda da Cumhurbaşkanımız hakikaten seviliyor. 
Ben değerli hemşehrilemize Türkiye yüzyılında yeni bir başlangıca destek verdikleri için Yozgat halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız da 21 yıldır ilçemize çok değerde hizmetler yaptı, biz de bu hizmetlerin karşılığını oy olarak verdik.
 İnşallah bundan sonra çalışmalarımız artarak devam edecektir. Teşkilat olarak omuzlarımızdaki yükün daha da arttığı bilincindeyiz. İnşallah bu çalışmalarımız önümüzdeki süreç içerisinde artarak devam edecektir.” 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ