Milli Şehit anıldı

Okuduğunuz haber
TEK TARAFLI MUTABAKAT OLMAZ

İtalyan Çimi hasadı yapıldı

Anasayfa   /    Siyaset    /    Tek taraflı mutabakat olmaz

SON DAKİKA ! Tek taraflı mutabakat olmaz

Milliyetçi Hareket Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı İbrahim Tamer, 2019 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için AK Parti ve MHP arasında yapılan 'Milli Mutabakat'ın Boğazlıyan'da AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından işletilmediğini ileri sürdü. Teşkilat ile bugüne kadar hiç bir görüşmenin yapılamadığı gibi, işçi alımlarında dahi tek taraflı hareket edildiğini kaydeden Tamer, "Bizler seçmenin karşısına çıkıp Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a nasıl oy verin diyeceğiz. Bizleri yok sayan anlayışla oyları nasıl artıracağız" dedi.

SİYASET      12 Nisan 2018 - 10:12     1

Tek taraflı mutabakat olmaz

Milliyetçi Hareket Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı İbrahim Tamer, 2019 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için AK Parti ve MHP arasında yapılan 'Milli Mutabakat'ın Boğazlıyan'da AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından işletilmediğini ileri sürdü. Teşkilat ile bugüne kadar hiç bir görüşmenin yapılamadığı gibi, işçi alımlarında dahi tek taraflı hareket edildiğini kaydeden Tamer, "Bizler seçmenin karşısına çıkıp Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a nasıl oy verin diyeceğiz. Bizleri yok sayan anlayışla oyları nasıl artıracağız" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin 2019 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde yapılan 'Milli Mutabakat' bir çok ilçede tabana yayılırken, MHP İlçe Başkanı İbrahim Tamer böylesi milli bir mutabakatın AK Parti İlçe Teşkilatı'nın tutumu yüzünden yürütülemediğini ileri sürdü.
Bugüne kadar yaptıkları çalışmalarda, işçi alımlarında MHP İlçe Teşkilatını yok hükmünde gördüklerini belirten Tamer, bu tutumun Milli Mutabakat anlaşmasıyla örtüşmediğini söyledi.
MHP İLÇE TEŞKİLATI SON DERECE RAHATSIZ
Boğazlıyan'ın geleceğine dair bir çok hizmetlere imza atmak varken, AK Parti İlçe Teşkilatı'nın tek başına hareket ettiğini dile getiren Başkan Tamer, "Özellikle işçi alımlarında bir tane garibana, ülkücü gençlere hak tanınmıyor. Hep tek taraflı hareket ediliyor. Bizler, son derece rahatsızız. Seçim zamanı geldiğinde seçmenlere ne diyeceğiz, neyi anlatacağız. Bizler, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bir oy fazladan nasıl alırız diye çalışırken, AK Parti Teşkilatı'nın bizleri ötekileştirmesini anlamış değiliz" dedi.
AK Parti Teşkilatı'nın çalışmalarını da eleştiren MHP İlçe Başkanı İbrahim Tamer, "Özellikle sosyal medyadan izliyorum. Boğazlıyan'da bir kaç yerin dışında ve doğum günleri haricinde yaptıkları hiç bir çalışma yok. Zaten işçi alımlarında büyük bir adaletsizlik yapılıyor" şeklinde konuştu.
BİZLER BİR FAZLA OY'UN DERDİNDEYİZ
AK PARTİ TEŞKİLATI KENDİ DERDİNDE
Teşkilat mensuplarının Boğazlıyan'a dair, geleceğine dair, yatırımlarla ilgili hiç bir söylemlerinin olmamasını da garipsediğini kaydeden Tamer, "Gelin hep birlikte Boğazlıyan olalım. Zaten Genel Başkanlarımız Milli Mutabakat'ı kurdular ve sorunsuz bir şekilde yürüyor. Boğazlıyan'da niçin tek taraflı hareket edilsin ki. Yapılan her yanlış, Cumhurbaşkanımıza çıkacak bir eksik oya yol açacak. Bizler bunun bilincinde iken, AK Parti Teşkilatının bizleri yok sayması nasıl izah edilebilir ki? Ak Parti Teşkilatının bu tutumunu Genel Merkezimize ilettik, " diye konuştu.
BİR TANE ÜLKÜCÜYÜ İŞE ALMADILAR
MHP İlçe Başkanı İbrahim Tamer, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
"AK Parti ile kurulan Milli Mutabakat anlaşması, Boğazlıyan'da hiç yansımıyor. AK Parti İlçe Teşkilatı, hep kendi insanlarını işe alıyorlar, garibanların yüzüne bakan yok. Günlük gezmeyle, tozmayla doğum günleriyle gün geçiriyorlar. 
Şu anda yaptıkları hiç bir şeyi göremiyorum. Bunlar bir iki dükkan haricinde gittikleri yer yok, hep aynı yerlere gidip geliyorlar. İnsanların sorunlarıyla, ilçenin sorunlarıyla ilgilenen yok. 
İşçi alımlarında bir tane ülkücü yok. Bizim şu ana kadar işe giren kimsemiz yok. Bizimle hiç bir görüşme yapmıyorlar, yapmadılar. Onlar işlerine gelince CHP ile milli mutabakat yapıyorlar ama bizimle yapmıyorlar. Bizlere gelince ortada gözükmüyorlar. 
Bu uyumsuzluk özellikle mahalli seçimlerde tamamen ortaya çıkacak. Bu uyumsuzluk böyle devam ederse, zaten adayımızı çıkartacağız. 
HEP KENDİLERİNE YONTUYORLAR
Bizler, seçimde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğimiz için bunların bize her konuda yardımcı olması lazım. İşçi alımı konusu başta olmak üzere, Boğazlıyan meselelerinde bizlere yardımcı olmaları gerekir. Yarın hangi vatandaşı razı edeceğiz de oyunuzu Milli Mutabakata verin diyeceğiz. Yapılan bir şey yok şu anda. Hep kendilerine yontuyorlar. 
Bugüne kadar bizim bir tane ülkücüyü işe aldıklarını getirip göstersinler. Desinler ki, şu ülkücü idi işe aldık desinler. Ya da bize sorsunlar. Bu iş lafla olmaz. 
Ciddi bir rahatsızlıkta var, adaletsizlik de var. Garibanların çocukları hiç bir iyi işe alınmıyor. Hep zenginlerin çocuklarını iyi yerlere veriyorlar. 
Genel Başkanımız ne olursa olsun Cumhurbaşkanımızın yanında devlet-millet adına yer alıyor. Bu yukarıdaki milli seferberlik anlayışı tabanda hiç yok. 
BOĞAZLIYAN HALKINA ŞİKAYET EDİYORUZ
Bir gün gelip bizlerle fikir alışverişi yapmıyorlar. Bu şekilde ittifak anlayışı olmaz. 
Biz bunları Boğazlıyan'da yaşayan vatandaşlarımıza şikayet ediyoruz. Bunların hiç bir konuda sahip çıktıkları bir şey yok. Şu ana kadar yaptıkları haklı davaları yok. Garibanlara sahip çıkmıyorlar. 
Yarın seçim günü geldiğinde bunlarla beraber seçmene gidip Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a nasıl oy verin diyeceğiz. Seçmen, hangi işimizi yaptınız, kimimizi işe aldınız derlerse onlara ne diyeceğiz. 
Tek taraflı mutabakat olmaz. Herkes kendine yontarsa böyle mutabakatı herkes yapar."


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

ERHAN
MHP ilçe teşkilatı bu güne kadar neredeydi yenimi düştü aklına mhp nin tabanı eziliyor derken yok öyle bir şey diyenler şimdi feryat ediyor acaba bir şeymi var
6 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ