VİCDANSIZLAR

Okuduğunuz haber
TAŞER HELALLİK İSTEDİ

ALTINTAŞ YÖN TAYİN ETTİ

Anasayfa   /    Güncel    /    TAŞER HELALLİK İSTEDİ

TAŞER HELALLİK İSTEDİ

Yaklaşık 6 yıldır Boğazlıyan İlçe Müftülüğü’nde görev yapan Vaiz Mustafa Taşer’in tayini çıktı.

GÜNCEL      15 Haziran 2020 - 23:50     0

TAŞER HELALLİK İSTEDİ

Kısa sürede Boğazlıyan halkının sevgisini ve sempatisini kazanan, vermiş olduğu vaazlar ile irşad vazifesini layıkıyla yerine getiren Taşer, Boğazlıyan halkından helallik istedi.  Vaiz Mustafa Taşer yayınlamış olduğu veda mesajında;  
“Değerli Boğazlıyanlı hemşehrilerim.
Yaklaşık 6 yıldır Boğazlıyan ilçe vaizi olarak sizlerle birlikte güzel bir zaman geçirdim. Bu süre içerisinde sizlerden hiç bir olumsuz tavır görmedim, kendimi bu ilçe halkından biri olarak gördüm. Bu yüzden bu yazıma da hemşehrilerim diye başlamak istedim. Ancak tayinim çıkması nedeni ile bu güzel ilçeden ve sizlerden ayrılıyorum. Bundan sonra İstanbul Üsküdar da görevime devam edeceğim. Göstermiş olduğunuz ilgi, teveccüh ve güler yüzünüz için hepinize teşekkür ederim. Ola ki bilmeden bir saygısızlık bir yanlışlık yapmış isem lütfen hakkınızı helal edin. Üsküdar da bir kardeşiniz olduğunu unutmayın. Sizleri Allaha emanet eder, sağlıklı mutlu günler dilerim.” dedi. 
Bizde Boğazlıyan Haber Gazetesi ailesi olarak Vaiz Mustafa Taşer’e yeni görev yerinde başarılar dileriz. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ