Okuduğunuz haber
TARSİM'DE SÜRE UZADI

Av sezonu sona erdi!

Anasayfa   /    Güncel    /    TARSİM'de süre uzadı

TARSİM'de süre uzadı

ARSİM'den edinilen bilgiye göre; Köy Bazlı Kuraklık Verim Sigortası Poliçe Son Kabul Tarihleri teminat dahilindeki tüm ürünler için 15 Mart 2021 tarihine kadar uzatıldığı belirtildi.

GÜNCEL      10 Mart 2021 - 23:59     0

TARSİM'de süre uzadı

Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı sigortalanmış kuru tarım alanlarında üretimi yapılan buğday, arpa, çavdar, yulaf, tritikale, nohut, kırmızı ve yeşil mercimek ürünleri ile bu ürünlerin sertifikalı tohumluk ürünlerinde köy genelinde gerçekleşen kuraklık, don, sıcak rüzgar ve sıcak hava dalgası, aşırı nem, aşırı yağış ile dolu paketi (Dolu, fırtına, hortum, yangın, heyelan, sel ve su baskını, deprem) dışındaki risklerin neden olduğu verim kaybı Genel Şartlar ile Tarife ve Talimatlar çerçevesinde teminat kapsamına alınmaktadır.                                                   
Buğday, arpa, çavdar, yulaf, tritikale, ürünleri ile bu ürünlerin sertifikalı tohumluklarının sap kısmı isteğe bağlı olarak ek prim karşılığında teminat kapsamına alınabilir.

Köy Bazlı Kuraklık Verim Sigortası Poliçe Son Kabul Tarihleri teminat dahilindeki tüm ürünler için 15 Mart 2021 tarihine kadar  ( 15 MART DAHİL ) uzatılmıştır.

TARSİM ve TÜM BRANŞLARDA SİGORTA İŞLERİNİZDE EREN SİGORTA ARACILIK OLARAK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YANINDA HİZMETİNİZDEYİZ.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ