Turhal’da da yüzler gülüyor

Okuduğunuz haber
TAMER’DEN DEV PROJE

GÖNÜLLERE KÖPRÜ KURACAĞIZ

Anasayfa   /    Siyaset    /    TAMER’DEN DEV PROJE

TAMER’DEN DEV PROJE

Milliyetçi Hareket Partisi Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı İbrahim Tamer, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Gittiği her ziyarette büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Tamer, ilçenin vizyonunu değiştirme adına hazırladığı projeleri kamuoyu ile paylaşıyor. İlkini Boğazlıyan Haber Gazetesi ile paylaşan Tamer, “Gelişip büyüyen Boğazlıyan’ın dışarıya açılan penceresi konumunda bulunan Terminal binasını yıkılıp yerine yenisini yapacağız. Tüm otobüs firmalarının Boğazlıyan’a girişini sağlayacağız” dedi.

SİYASET      23 Ocak 2019 - 22:26     0

TAMER’DEN DEV PROJE

MHP Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı İbrahim Tamer, Boğazlıyan’ın gelişimini etkileyecek ve vizyonunu değiştirecek ilk projesini açıkladı.
Bir yandan seçim çalışmalarını sürdüren ve bir yandan da ilçenin kaderini değiştirecek projeler hazırlayan Başkan Adayı Tamer, Akdeniz’i Karadeniz’e bağlayan uluslar arası yolu güzergahında bulunan Terminal Binası, fiziki olarak yetersiz ve bakımsız. İnşallah göreve seçilmemiz durumunda ilçemize yakışır bir Şehir Terminal binasını biz inşa edeceğiz ve Boğazlıyan’ı şehirlerarası otobüs firmaları için uğrak yeri haline getireceğiz” dedi.
 Şehir içi ulaşımda yaşanılan sıkıntıların kaynağında da terminalin düşük kapasitesinden ve bakımsızlığından kaynaklandığını kaydeden Tamer, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü: “Şehirlerarası ulaşımın da sorunsuz bir şekilde yapılmasını sağlayacağız.
2 milyon TL’ye malolacak projemiz; yüzde 65 devlet destekli olup Boğazlıyan halkımıza Belediyemiz üzerine yük getirmeyecek şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.
Güzide ilçemizi, kaderine terk edilmiş, Pazar yeri ve galericiler sitesiyle iç içe geçmiş ucube Terminal görüntüsünden kurtarıp, Boğazlıyan halkına yakışır şekilde, son derece modern ve sosyal donatılarıyla birlikte hizmet sokacağız.
Şehirlerin kalkınmışlığı terminalin güzelliği ile ölçülür. İlçemize gelen vatandaşların yeni Terminal Binası sayesinde ilçemize bakış açıları değişecek” dedi.
HER HAFTA BİR PROJE
31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmalarını iddialı bir biçimde sürdüren MHP Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı İbrahim Tamer, Boğazlıyan’ın ihtiyaç duyduğu, büyük eksikliğini hissettiği ve bugüne kadar Belediye Başkanları tarafından gündeme almadıkları büyük projeleri hayata geçireceklerini söyledi.
Belediye’nin öz varlıklarını kullanmadan, devlet destekli projelerle, GES’le, KOP’la ve yap-işlet-devret modeliyle Boğazlıyan’ı sosyal ve kültürel açıdan bir üst seviyeye taşımayı hedeflediklerini kaydeden Tamer, “Milliyetçi Hareket Partisi Belediyeciliği’ne yakışır olan projelerle Boğazlıyan’ın ihtiyaç duyduğu çalışmaları hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ