Kombi ve musluk çalan iki hırsız tutuklandı

Okuduğunuz haber
SUNGUR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Böke Sırçalı’yı ziyaret etti

Anasayfa   /    Güncel    /    SUNGUR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SUNGUR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Boğazlıyan’ın önde gelen esnaflarından Tekin Sungur, Esnaf ve Sanatkarın taleplerine fazla direnemedi

GÜNCEL      29 Nisan 2021 - 00:13     1

SUNGUR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Boğazlıyan’ın köklü esnaflarından, çözüm odaklı, cana yakınlığı ile “Ağabeyi” diye anılan Tekin Sungur, esnaf ve sanatkardan gelen yoğun baskılara fazla direnemeyerek önümüzdeki ay yapılması planlanan Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na Aday olduğunu açıkladı. Sungur, göreve seçilmem durumunda ilk icraat olarak makam aracını satacağım, esnaftan alınan yüksek ipotek oranlarını en asgariye çekerek herkesi rahatlatacağım. Seçilmem durumunda bir dönem Başkanlık yapmayı şimdiden taahhüt ediyorum” dedi.

Mayıs ayı içerisinde yapılması planlanan Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan ilçenin köklü ve güçlü esnaflarından Tekin Sungur, “Esnaf ve sanatkarlarımızdan gelen yoğun baskıya fazla direnemezdim. Bugün itibariyle adaylığımı açıklıyorum” dedi.
Boğazlıyan’daki ticari hayatında “Ahi Evran” geleneğini yaşatan, beşeri ilişkileriyle herkesin “Ağabeyi” söylemine mazhar olan Sungur, gariban esnafa yardımcı olmak için, ipotekleri en asgari düzeyde tutmak için, kurumun hak ve hukukunu korumak için aday olduğunu söyledi.
BİR DÖNEM BAŞKANLIK YAPACAĞIM
Kooperatif Başkanlığı’na seçilmesi durumunda sadece bir dönem Başkanlık yapacağını ve ilk icraat olarak makam aracını satacağını belirten Başkan Adayı Tekin Sungur, “Kooperatif’te görev değişimi şarttır. Kimse o makamda 15 yıl oturmamalıdır. Biz göreve seçilmemiz durumunda sadece bir dönem Başkanlık yapacağımızı şimdiden ilan ediyoruz” şeklinde konuştu.
Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Tekin Sungur, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“ Esnaf ve sanatkarlarımızdan gelen yoğun baskılar sonrasında adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Seçimi kazanmam durumunda bir dönem Başkanlık yapacağımı şimdiden taahhüt ediyorum.
MAKAM ARACINI SATACAĞIM
İlk icraat olarak makam aracını satacağım, Kooperatif’e para çekmek için gelen üyelerimize hiçbir zorluk çıkarmadan, ipotek oranlarını yüzde 25’e kadar düşürüp onlara kolaylık sağlayacağım. Gariban esnafımıza yardımcı olmayı bir görev bileceğim.
TEMİNAT ORANLARINI ASGARİ DÜZEYE ÇEKECEĞİM
Esnaf ve sanatkarımız 100 bin lira almak için müracaat ettiklerinde bunun üç katı yani 300 bin TL.’ye yakın teminat olarak alınıyor.
Biz esnafımıza yardımcı olmak, kurumun hak ve hukukunu korumak için göreve talip olduk.
GÖREV DEĞİŞİMİ ŞART
Görev değişimi şart. Makama gelenler 15 yıl kalmamalı. Bizler bir dönem için aday olduk.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Fahrettin pekel
Hayırlı olsun inşallah
3 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ