KERMESE YOĞUN İLGİ

Okuduğunuz haber
SOSYAL GÜVENLİĞE DİKKAT ÇEKİLDİ

GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

Anasayfa   /    Güncel    /    SOSYAL GÜVENLİĞE DİKKAT ÇEKİLDİ

SOSYAL GÜVENLİĞE DİKKAT ÇEKİLDİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İlçe Müdürü Sezai Turhal ve beraberindeki heyet, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Gazetemiz Haber Merkezi’ni ziyaret etti.

GÜNCEL      18 Mayis 2022 - 23:33     0

SOSYAL GÜVENLİĞE DİKKAT ÇEKİLDİ

Turhal, “Ülkemizde son yıllarda her alanda olduğu gibi sosyal güvenlik alanında da çok büyük mesafeler kaydedildi. Sosyal Güvenlik Haftası’nın tüm vatandaşlarımıza ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftası içinde kutlanan “Sosyal Güvenlik Haftası” kapsamında SGK İlçe Müdürü Sezai Turhal ve beraberindekiler, kutlama etkinlikleri çerçevesinde kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra işveren ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.
Ziyaretler kapsamında Gazetemiz Haber Merkezi’ni ziyaret eden İlçe Müdürü Turhal, sosyal güvenlik bilincinin artırılmasının hedeflediklerini, kurum olarak işveren ve sigortalılara sunmakta oldukları hizmetler konusunda bilgiler aktardı.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Gazetemiz sahiplerinden Mustafa Doğan, toplumda sosyal güvenlik bilincini oluşturmak ve toplumun sosyal güvenlik hakkında bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası’nın tüm vatandaşlara ve SGK çalışanlarına hayırlı olması temennisinde bulundu.
Doğan, insanlarımızın geleceği ve huzuru konusunda toplumun her kesimine dokunan, temas eden sosyal güvenlik teşkilatının çok önemli bir görevi ifa ettiğini söyledi.
SGK İlçe Müdürü Sezai Turhal yaptığı konuşmada; “Ülkemizde son yıllarda her alanda olduğu gibi sosyal güvenlik alanında da çok büyük mesafeler kaydedildi. Sosyal Güvenlik Haftası’nın tüm vatandaşlarımıza ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyor, sosyal güvenlik kavramının toplumun tüm kesimleri tarafından kavranıldığı ve sosyal güvenlik bilincinin oluştuğu bir hafta olmasını temenni ediyor, tüm çalışanlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ