Normalleşme süreci başladı

Okuduğunuz haber
SORUNU COŞAR ÇÖZECEK

Bayrak teslim töreni düzenlendi

Anasayfa   /    Güncel    /    Sorunu Coşar çözecek

Sorunu Coşar çözecek

Boğazlıyan’ın sorun ve beklentilerini karşılamak, ilçenin ekonomisine, istihdamına, kültür ve sanatına varıncaya kadar her alanda hizmet üreten Belediye Başkanı Gökhan Coşar, şimdi de Bahariye Köyü’nün yıllardır çözümlenemeyen sorununa el attı.

GÜNCEL      01 Mart 2021 - 23:50     0

Sorunu Coşar çözecek

Köy Muhtarı Mustafa Şahingöz’le birlikte çok sayıda Bahariyeli’yi makamında ağırlayan Başkan Coşar, “Köyümüzde mülkiyet ve imar sorununu çözülerek hemşerilerimiz tapularına kavuşacaktır” dedi.

Boğazlıyan’ın en yakın köylerinden birisi olan Bahariye (Cavlak) Köyü, Belediye Başkanı Gökhan Coşar’la sorun ve beklentilerini çözmeye hazırlanıyor.
Yılların ihmalini barındıran ve yaklaşık 40 yıldır çözümlenemeyen mülkiyet ve tapu sorunlarını Başkan Coşar’a aktaran Köy Muhtarı Mustafa Şahingöz, Başkan Coşar’dan müjdeli haberi aldı.
Tüm mesaisini Boğazlıyan’ın hayallerini gerçekle buluşturmak için harcayan Belediye Başkanı Coşar, Muhtar Şahingöz’e, Bahariye Köyü’nün mülkiyet sorunlarının çözülmesi noktasında yardımcı olacağını söyledi.
Önceki gün Muhtar Şahingöz’le birlikte çok sayıda Bahariyeli’yi makamında misafir eden Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Mülkiyet sorunları sebebiyle tapularını alamayan hemşehrilerimizin sorunlarını çözmek için Fen İşleri ve İmar Müdürlüğü’müzü harekete geçirdik. 
Hazine üzerinde evi, ahırı ve yerleşkesi bulunan hemşehrilerimizin mevcut durumlarını bozmadan yürüteceğimiz çalışmalarla işgalden kurtulmuş olacaklar.
Öncelikle köydeki boş alanlar belirlenecek ve yerleşke içerisinde bulunan park, yeşil alanlar, boş olan araziye kaydırılacak, evlerinin içerisinden veya yerleşkeyi bozacak şekilde çizilen yollar iptal edilerek Bahariye’li hemşehrilerimizin tapu almalarının önündeki engeller bir bir kaldırılacak” dedi.
Başkan Coşar’ın çözüm odaklı yaklaşımından son derece mutlu olan köy sakinleri, “Allah sizlerden razı olsun. Bizler 40 yıldır uğraşıyoruz ancak bir netice alamadık. İnşallah tapularımızı almak sizlere nasip olacak” şeklinde mutluluklarını dile getirdi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ