YOZGAT İL ÖZEL İDARESİ

Okuduğunuz haber
ŞİMŞEK: BİZLER HAZIRIZ

CHP 97 YAŞINDA

Anasayfa   /    Güncel    /    ŞİMŞEK: BİZLER HAZIRIZ

ŞİMŞEK: BİZLER HAZIRIZ

Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, 21 Eylül’de başlayacak yüz yüze eğitim öğretim öncesi ilkokul müdürleri ile toplantı yaptı.

GÜNCEL      09 Eylül 2020 - 22:45     0

ŞİMŞEK: BİZLER HAZIRIZ

Coronavirüs mücadelesi kapsamında tüm okulların dezenfekte edildiğini anımsatan Şimşek, “Öğrencilerimizin sağlıkları bizlerin önceliğidir. Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına harfiyen uygulanacaktır” dedi.
İlk uyum haftasına sadece okul öncesi ve 1. Sınıf öğrencilerinin başlayacağını anımsatan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, 1. Sınıflar 1 gün, daha sonraki haftalarda ise haftada 2 gün olacak şekilde başlayacağız. Yüz yüze eğitime başlama konusunda veli rızası, bizim için önemlidir. Velilerimiz isterlerse öğrenciyi yüz yüze eğitime göndermeme konusunda mazeret beyan edebilirler. Bu durumda öğrencimiz, uzaktan eğitime devam edecek ve devamsız sayılmayacaktır" dedi. 
Şimşek son olarak, 21 Eylül’den itibaren geçecek üç haftanın sonunda diğer kademelerde ve sınıflarda eğitim-öğretime başlama konusunda Milli Eğitim Bakanlığımız süreci yeniden değerlendireceğini sözlerine ekledi.
Boğazlıyan’da “Temiz okul” belgesi almaya hak kazanan 18 okul müdürüne teşekkür eden Şimşek, “İlçemizde temiz okul belgesi alacak 18 okulumuzun kontrolleri ve denetimleri tamamlandı ve denetimden geçti. Diğer okullarımızda ikinci denetim sonrasında temiz okul belgesini almaya hak kazanacaktır” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ