Yenifakılı’da El-Nusra terör örgütü üyesi tutuklandı

Okuduğunuz haber
ŞEKERBANK PANCAR ÜRETİCİSİNİ UNUTMADI

CAVLAK HİZMETE AÇILACAK

Anasayfa   /    Güncel    /    ŞEKERBANK PANCAR ÜRETİCİSİNİ UNUTMADI

ŞEKERBANK PANCAR ÜRETİCİSİNİ UNUTMADI

Şekerbank Boğazlıyan Şube Müdürlüğü, üreten pancar çiftçisini yine unutmadı. Çiftçilere özel başlatılan hızlı kredilendirme sürecine sahip ‘Pancar Temlik Kredisi’ kampanyası ile uygun faiz oranları ile nakit desteği hizmeti verecek.

GÜNCEL      01 Haziran 2021 - 00:09     0

ŞEKERBANK PANCAR  ÜRETİCİSİNİ UNUTMADI

Şekerbank Boğazlıyan Şube Müdürü Cüneyit Karataş, “Pandemi şartları sebebiyle nakit akışı etkilenen şeker üreticilerinin ihtiyaç duyacağı finansmanın karşılanması amacıyla başlatılan hızlı kredilendirme sürecine sahip ‘Pancar Temlik Kredisi’ kampanyası ile uygun faiz oranlı nakit desteği hizmeti sunulacak” dedi.
Kuruluş amacı tarımsal üretimin desteklenmesi olan Şekerbank, çiftçilere özel başlattığı hızlı kredilendirme sürecine sahip ‘Pancar Temlik Kredisi’ kampanyası ile uygun faiz oranları ile nakit desteği sunuyor.
Kampanyadan şeker pancarı ekimi yapan ve ürünlerini Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş.ye teslim eden Şeker Pancarı Ekicileri Kooperatifi’ne üye üreticiler faydalanabiliyor.
Kuruluşundan bugüne çiftçi ve üretenleri 68 yıldır destekleyen Şekerbank, çiftçilerin tarımsal ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılamaya devam ediyor. Banka, pandemi şartları sebebiyle nakit akışı etkilenen şeker üreticilerinin ihtiyaç duyacağı finansmanın karşılanması amacıyla başlattığı hızlı kredilendirme sürecine sahip ‘Pancar Temlik Kredisi’ kampanyası ile uygun faiz oranlı nakit desteği sunuyor.
Şekerbank’ın sağlayacağı finansman desteği sayesinde; ‘Pancar Temlik Kredisi’ kullanacak olan çiftçilere özel sunulacak ve yıl boyunca devam edecek avantajlı kampanyalarla pancar üreticileri nakit ihtiyaçlarını karşılayarak üretim girdilerini karşılayabilecek. Bu kapsamda; her yıl olduğu gibi bu sene de şeker pancarı ekimi yapan ve ürünlerini Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş.ye teslim eden Şeker Pancarı Ekicileri Kooperatifi’ne üye üreticiler; kampanyadan 3 farklı komisyon oranı içinden bir seçim yaparak faydalanabilecek.
Şube Müdürü Karataş: “Çiftçiyi desteklemek varoluş nedenimiz”
Şekerbank Boğazlıyan Şube Müdürü Cüneyit Karataş, kampanya ilgili olarak şunları söyledi.
“Tarımı, üretimi ve çiftçiyi desteklemek Bankamızın varoluş nedeni. İçinde bulunduğumuz koşullar karşısında üreticinin korunması ve varlığını sürdürebilmesi için çiftçilerimizi desteklemeye devam ediyoruz. Tarımsal üretimin sürekliliğinin sağlanması için çiftçilerimizin finansal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ‘Pancar Temlik Kredisi’ kampanyası ile yanlarında yer alıyoruz, bereketlerinin bol olmasını diliyoruz.”

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ