ŞANLI ZAFERİN 100. YILI

Okuduğunuz haber
ŞEKERBANK’A YENİ MÜDÜR

Hakim Nagihan Sel, son yolculuğuna uğurlandı

Anasayfa   /    Güncel    /    ŞEKERBANK’A YENİ MÜDÜR

ŞEKERBANK’A YENİ MÜDÜR

Şekerbank Boğazlıyan Şubesi’ni ataması gerçekleşen Emre Karaçor yeni görevine başladı. 

GÜNCEL      01 Eylül 2022 - 00:33     0

ŞEKERBANK’A YENİ MÜDÜR

Şekerbank’ın İç Anadolu Bölge Yöneticisi olarak uzun yıllar görev yapmış, bilgi, birikim ve tecrübesiyle Şekerbank Boğazlıyan Şubesi’ne atanan  Emre Karaçor; Boğazlıyan’ı çok güzel bulduğunu ve burada çalışmaktan mutlu olduğunu ifade etti.
Gazetemize yazılı açıklama yapan Şekerbank Boğazlıyan Şube Müdürü Emre Karaçor;  “Şekerbank’taki kariyer hayatımda, İç Anadolu Bölge Yöneticisi olarak aldığım görev akabinde Boğazlıyan’a Şube Müdürü olarak atanmış olmak benim için oldukça gurur ve heyecan verici. 
Boğazlıyan geçmişinden bu yana özellikle pancar çiftçisinin, toprağın asli sahibi üreticinin,   yurt dışı yerleşik vatandaşımızın ve esnafın çok yoğun olduğu bir ilçemiz. 
Ticari faaliyetleri oldukça gelişmiş, insan ilişkileri üst düzeyde olması nedeniyle ilçemiz bölgede pozitif anlamda ayrışıyor. 
Hem Kayseri hem Yozgat’a yakınlığını ticari anlamda ciddi bir avantaj olarak görüyorum. 
Bizler de hizmet kalitemizle birlikte ilçemizin ticaretine ve insanına faydalı olabilmek arzusundayız. 
Anadolu Bankacılığı misyonumuz doğrultusunda, kırsal kesimin üretimine devam edebilmesi ve desteklenmesi, değişen koşullar karşısında üreticinin korunması ve varlığını sürdürebilmesi, kısaca Bağazlıyan’da faaliyet gösteren tüm değerli müşterilerimiz için, ürün ve uygulamalar sunmaya devam edeceğiz.” dedi.
Boğazlıyan Haber Gazetesi olarak Şekerbank Boğazlıyan Şube Müdürü Emre Karaçor’a yeni görevinde başarılar dileriz. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ