TURHAL’A HÜZÜNLÜ VEDA

Okuduğunuz haber
ŞEKER TADINDA BULUŞMA

ÜNALAR, BİRLİK VE BERABERLİĞİ PEKİŞTİRDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    ŞEKER TADINDA BULUŞMA

ŞEKER TADINDA BULUŞMA

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay,  “Şeker Ailesi” buluşmalarına dün bir yenisini daha ekledi. Gittiği her ilçe, belde ve köy ziyaretlerinde büyük coşkuyla karşılanan Başkan Akay, dün de Sarıkaya ve Boğazlıyan ilçelerinde sevgi seliyle karşılanarak pancar üreticileriyle hasret giderdi.

GÜNCEL      28 Haziran 2022 - 21:15     0

ŞEKER TADINDA BULUŞMA

Pandemi sürecinin sona ermesiyle birlikte; ilçe, belde ve köy ziyaretlerini aralıksız sürdüren Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, gittiği her bölgede büyük coşkuyla karşılanıyor.
12 yıllık görevi süresince ortaya koyduğu icraatlarla pancar çiftçisinin gönlünde taht kuran, Başkan Akay ziyaret turlarını dün de Sarıkaya ve Boğazlıyan ilçesine bağlı köylerde sürdürdü.
Sarıkaya İlçesinde Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel’i makamında ziyaret eden Başkan Hüseyin Akay samimi ve hoşsohbet ortamında geçen ziyaret sonrası Abdilli Köyü Muhtarı Mehmet Yılmaz, Çatak Köyü’nde Abdullah ve Zeki Eroğlu kardeşlerin davetlerine icabet etti. 
Abdilli ve Çatak köylerinde kendisini karşılamaya gelen köy halkı ile sohbet eden, pancar üreticileriyle uzun süre sohbet eden Başkan Akay, daha sonra Çalapverdi Köyü’ne hareket etti. Nimetullah Sevim’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete pancar üreticileriyle sohbet eden Hüseyin Akay, sırasıyla Oğulcuk Köyü Muhtarı Kemal Yalçın ve Belören Köyü Muhtarı Fikret Şanlı’nın davetlerine katıldı.
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, gerçekleşen ziyaretleri sosyal medya üzerinden şu şekilde özetledi:
“Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel’i ziyaretle başlayan programımız, Abdilli Muhtarımız Mehmet Yılmaz’ın, Çatak’ta Abdullah ve Zeki Eroğlu kardeşlerin, Çalapverdi’de Nimetullah Sevim kardeşimizin, Oğulcuk Muhtarımız Kemal Yalçın’ın ve Belören Muhtarımız Fikret Şanlı’nın davetlerine köylerinde ziyaretlerimizle devam etti. 
Her bir yerde çok sayıda çiftçimizle samimi, içten sohbetlerde bulunduk. Bu güzel toplantılarımızda Belören’de bir ilk yaşandı ve Kadın çiftçilerimizde sohbetimize katıldılar. Bizleri ziyadesi ile memnun ettiler. Kadın erkek tüm Aziz çiftçilerimize gönül dolusu teşekkürler.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ