REİS’TEN VEDA ZİYARETİ

Okuduğunuz haber
ŞEHİT BABALARINA ANLAMLI ZİYARET

Başer’e sevgi seli

Anasayfa   /    Güncel    /    Şehit Babalarına anlamlı ziyaret

Şehit Babalarına anlamlı ziyaret

Boğazlıyan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sevda Şahin, Babalar Günü dolayısıyla şehit babalarını ziyaret etti.

GÜNCEL      22 Haziran 2021 - 00:03     0

Şehit Babalarına anlamlı ziyaret

Evlatlarını vatan uğruna şehit veren babaları ziyaret ederek, moral aşılayan Şahin; “Başta aziz Şehitlerimiz ve kahraman Gazilerimizin babaları olmak üzere tüm babaların babalar günü kutlu olsun. Babalar günü münasebetiyle şehit babalarımızı ziyaret ettik.
Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bakanımız sayın Derya Yanık'ın ve Sayın Valimiz Ziya Polat'ın selam ve iyi dileklerini ilettik. Şehitlerimizin emanetleri değerli büyüklerimize sağlık ve esenlikler diliyoruz.
Bu vesile ile başta ülkemizin birlik ve beraberliği yolunda canlarını feda eden Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimizin değerli babaları olmak üzere tüm babaların Babalar Gününü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ