Yüksek Hızlı Tren Yozgat'tan da geçti

Okuduğunuz haber
ŞEFAATLİ’YE SALÇA FABRİKASI

İl istihdam kurul toplantısı yapıldı

Anasayfa   /    Güncel    /    Şefaatli’ye salça fabrikası

Şefaatli’ye salça fabrikası

Şefaatli ilçesine yapılacak olan ve 3 milyon 619 bin lira proje bedelli TKDK destekli salça fabrikası Yozgat Valiliğinde düzenlenen törenle protokolü imzalandı.

GÜNCEL      25 Ocak 2021 - 22:33     0

Şefaatli’ye salça fabrikası

Şefaatli ilçesine yapılacak olan, 3 milyon 619 bin lira proje bedelli, 2 milyon 351 bin lira TKDK destekli Salça Fabrikası için Valimiz Ziya Polat ile yatırımcılar arasında protokol imzalandı.
Vali Polat, yaptığı açıklamada; AB standartlarında olacak  işletmenin bölgesel kalkınmaya büyük bir katkı sağlayacağını belirtti.
Polat”Fabrikada, yıllık bazda, 750 ton salça, 238 ton ayva reçeli, 80 ton bamya konservesi, 324 ton yaprak sarma konservesi üretilecek. Ayrıca işletme hammadde ihtiyacının tamamını ilimizden ve çevresinden tedarik edecek. Yozgat’ımıza hayırlı olsun.”dedi.


 

Etiketler

#Şefaatli

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ