ESNAF SANDIK İSTİYOR

Okuduğunuz haber
ŞARKILAR BİZİ SÖYLER

KADES’İ ANLATTILAR

Anasayfa   /    Güncel    /    ŞARKILAR BİZİ SÖYLER

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER

Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan "Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz" projesi Boğazlıyan'da hayat buldu.

GÜNCEL      23 Ocak 2023 - 23:50     0

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER

 Proje kapsamında Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen muhteşem konser büyük beğeni topladı. 
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Türk Müziği Korosu Konseri Programı
Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce "Şarkılar Bizi Söyler, Biz de Şarkı Söyleriz" projesi kapsamında Boğazlıyan Halk Eğitim Merkezi bünyesinde kurulan ve ilçemizde ilk olarak gerçekleştirilen, ilçemiz okul idarecileri ve öğretmenlerinden oluşan Türk Müziği Korosu Boğazlıyan Belediyesi Kültür Merkezinde ilk konserini verdi.
Yoğun katılımın olduğu programda Koro Şefliğini Aykut DELİBAYIR, Orkestra Şefliğini Kaan Koray KAYA yaptı. Programda solo ile birlikte 20 eser seslendirildi. 
Program sonunda konuşma yapan Kaymakamımız AYDIN; "Destek olan herkese teşekkür ediyorum. Katılımın yoğun olması bizleri memnun etti. Koroda emeği geçen ve yer alan tüm arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
Düzenlenen programa Kaymakamımız Sayın Recep AYDIN, Belediye Başkanı Gökhan COŞAR, Ağır Ceza Reisi Cihad ATEŞ, kurum amirleri, STK Başkanları ve ilçemiz vatandaşları katıldı.

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ