DERS ZİLİ MİNİKLER İÇİN ÇALDI

Okuduğunuz haber
ŞANLI TARİHİMİZİN YAŞAYAN ABİDELERİ

GENÇLİK ÇALIŞTAY’I BOĞAZLIYAN’DA YAPILACAK

Anasayfa   /    Güncel    /    ŞANLI TARİHİMİZİN YAŞAYAN ABİDELERİ

ŞANLI TARİHİMİZİN YAŞAYAN ABİDELERİ

Boğazlıyan Kaymakamlığı’nın koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğümüz personeli ile 19 Eylül Gaziler günü kapsamında “Gazilerimiz Şanlı Tarihimizin Yaşayan Abideleridir” sözünden yola çıkarak Boğazlıyan ilçemizde/beldelerinde bulunan (2) Polis Şehidimiz; ailemiz, çiçek ve ikramlarımız ile birlikte ziyaret edilmiştir. 

GÜNCEL      21 Eylül 2020 - 22:02     0

ŞANLI TARİHİMİZİN YAŞAYAN ABİDELERİ

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları olmak üzere, Vatanları uğruna Şahadet şerbetini içmiş şehitlerimiz ve gazilerimizi şükranla andığımızı belirtmek, ailelerimizin her daim yanlarında olduğumuzu göstermek, hayır dualarını almak, şehitlerimize dua okumak amacıyla değerli şehit ailelerimiz ziyaret edilmiştir. İkram ve Sohbetin ardından ziyaretler sonlandırılmıştır.

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ