KÜLLİYE’N MUTLULUK

Okuduğunuz haber
ŞAHİN RAKİPSİZ BAŞKAN

BOĞAZLIYAN NEFES ALACAK

Anasayfa   /    Güncel    /    ŞAHİN RAKİPSİZ BAŞKAN

ŞAHİN RAKİPSİZ BAŞKAN

İYİ Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulu’nu yaptı.

GÜNCEL      10 Kasim 2022 - 00:03     0

ŞAHİN RAKİPSİZ BAŞKAN

İYİ Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından 5 Kasım’da başlatılan 3’ncü Olağan İlçe Kongreleri kapsamında dün gerçekleştirilen Kongre’de mevcut Başkan Baki Şahin, rakipsiz girdiği seçimde ikinci kez başkanlığa  seçildi.

İYİ Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatı 3’ncü Olağan Genel Kurulu’nu dün partililerin katılımıyla gerçekleştirdi.
Kongre’ye, İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Taner Demirer, Yozgat İl Başkanı Bünyamin Katipoğlu, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, delegeler ve partililerin yanı sıra, Boğazlıyan Belediye Başkan Yardımcısı Feramuz Bozoğlu, CHP Boğazlıyan İlçe Yönetimi,  DEVA Partisi İlçe Başkanı İsmail Paşaoğlu ve çok sayıda misafir katıldı.
Divan Heyeti’nin teşekkül ettirilmesi sonrasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede konuşan Prof. Dr. Taner Demirer, ülkenin ve Yozgat’ın gündemindeki konulara ilişkin görüşlerini dile getirdi.
Demirer, “Partimizin kongrelerini birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yozgat’ımıza, Boğazlıyan’ımıza ve tüm partililerimize hayırlı olsun” dedi.
Kongre’de, katılım sağlayan delegelerin oyları ile İlçe Başkanı Baki Şahin ikinci kez başkanlığa seçildi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ