Yoğunhisar sele teslim

Okuduğunuz haber
ŞAHİN'DEN NEZAKET ZİYARETİ

Şeker’de verimli toplantı

Anasayfa   /    Güncel    /    Şahin'den nezaket ziyareti

Şahin'den nezaket ziyareti

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2018 yılı İdari ve Adli Yargı Yaz Kararnamesi kapsamında Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Murat Şahin, ilk nezaket ziyaretini gazetemize gerçekleştirdi.

GÜNCEL      06 Eylül 2018 - 21:48     0

Şahin'den nezaket ziyareti

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2018 yılı İdari ve Adli Yargı Yaz Kararnamesi kapsamında Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Murat Şahin, ilk nezaket ziyaretini gazetemize gerçekleştirdi. Gazetemiz sahiplerinden Mustafa Doğan ve Yazıişleri Müdürümüz Gökhan Doğan tarafından karşılanan Şahin, yerel basının güçlü olmasının Boğazlıyan'ın gelişimi için çok önemli olduğunu söyledi. 

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2018 yılı İdari ve Adli Yargı Yaz Kararnamesi kapsamında Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Murat Şahin, gazetemiz haber merkezini ziyaret etti.
Gazetemiz sahiplerinden Mustafa Doğan ve Yazıişleri Müdürümüz Gökhan Doğan tarafından kapıda karşılanan Şahin, "Boğazlıyan'da günlük olarak yayınlanan gazetelerin varlığı, ilçenin sosyal ve kültürel zenginliğinin bir göstergesidir" dedi.
Gazetemiz sahiplerinden Mustafa Doğan, Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Murat Şahin'i konuk etmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 
Gazete olarak her zaman devletin yanında olduklarına vurgu yaptı. Doğan, "Boğazlıyan Haber Gazetesi olarak okurlarımıza doğru ve dürüst habercilik anlayışı ile gazeteyi ve gazeteciliği benimsetmeyi ilke edindik. Her zaman halkın ve haklının yanında olduk. Bundan sonra da aynı çizgide devam edeceğiz" diye konuştu.

Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Murat Şahin ise, yerel basının güçlü olmasının Boğazlıyan'ın gelişimi için çok önemli olduğunu söyledi. Basının demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu belirten Başsavcı Şahin, "Basın, bireylerin gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde etkili bir araçtır. 
Yazar ve çizerleriyle ilçelerin gelişiminde çok önemli bir yere sahip olan yerel basının, halkı bilgilendirme ve kamuoyu oluşturma gibi çok önemli işlevleri bulunmaktadır. Çok da etkilidir. Boğazlıyan Adliyesi olarak diğer kamu kuruluşları sivil toplum örgütleri ve halkımızla işbirliği içerisinde Boğazlıyan'ın gelişimi huzuru ve güvenliği adına hep beraber el ele gönül gönle çalışacağız" dedi.
Boğazlıyan'a kısa sürede alıştığını da kaydeden Başsavcı Şahin, "Zorlu bir süreçten geçen ülkemiz için birlik olmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. 
Boğazlıyan'da basının devlet meseleleri konusunda gerekli duyarlılığı göstermesi bizleri sevindirdi. Boğazlıyan basının bu tutumunu takdir ediyorum ve doğru buluyorum" şeklinde konuştu.
Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başsavcı Şahin, gazetemize yayım hayatında başarılar diledi. 
Gazetemiz yazı ailesi ise ziyaretten dolayı Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Murat Şahin'e teşekkür etti.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ