ÇİFTÇİMİZE HAYIRLI OLSUN

Okuduğunuz haber
SAĞLIK ORDUMUZA MİNNET

ÇANDIR KAYMAKAMLIĞI: REHAVETE KAPILMAYIN!

Anasayfa   /    Güncel    /    SAĞLIK ORDUMUZA MİNNET

SAĞLIK ORDUMUZA MİNNET

AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, koronavirüs salgınına karşı canla başla mücadele eden sağlık çalışanlarına dolayı teşekkür etti. “Canlar önce Allah’a, sonra sizlere emanet” ifadelerini kullanan Düğenci, “İçinden geçtiğimiz bu kritik dönemde, büyük fedakarlıklar göstererek ön cephede savaşan tüm sağlık çalışanlarına minnettarız” dedi.

GÜNCEL      29 Mayis 2020 - 14:58     0

SAĞLIK ORDUMUZA MİNNET

Dünyanın zorlu bir süreçten geçtiği şu günlerde ilçemizde en zor görevin sağlık çalışanları tarafından yürütüldüğünü söyleyen AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, Boğazlıyan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selim Çetintaş ve Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Okan Tanın başta olmak üzere, görev yapan doktor, hemşire ve her kademedeki sağlık personeline teşekkür etti.
Sağlık çalışanlarının Korona virüs (Covid-19) salgınının önlenmesi ve yayılmasının önüne geçilmesi açısından büyük bir özveriyle gecesini gündüzüne katıp, aileleri ve sevdiklerinden uzak kalarak, vatandaşlarımızın sağlıklarını kendi canlarının önüne koyarak görevlerini büyük bir fedakârlıkla yerine getirdiğini hatırlatan Başkan Düğenci, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
"Zorlu süreçleri güçlü devletimizin kararlı adımları, milletimizin birlik ve beraberliği ve Allah'ın izniyle atlatılacağına  inanıyoruz. Yeter ki tedbirlere, kurallara, yönlendirmelere uyalım. 
Resmi kaynakların dışındaki bilgi kirliliklerine kulak asmadan sağduyu ve dayanışma içinde İnşallah bu süreci de atlatacağımıza inanıyorum. Bu anlamda sağlık çalışanlarımız ülkemiz ve insanımız için asla unutulmayacak bir fedakarlıkla çalışıyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kendilerini takdir ve şükranla alkışlıyorum" dedi. 

“DUALARIMIZDA HEP ONLAR VAR”
AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, “Sağlık çalışanlarımız bu zorlu süreçte kocaman yürekleri ve üstün görev ahlaklarıyla hepimizin medar-ı iftiharı oldular. Halen de her türlü riski göze alarak, evlerinden, çocuklarından ve kendi hayatlarından mahrum kalıp hastalarının yanında yer alarak, milletimize umut ve güven olmaya devam ediyorlar. İnşallah bu zorlu süreci el birliğiyle atlatacağız ama bir gün geriye dönüp baktığımızda, aklımızda kalan en büyük ve en güzel anı, sağlık çalışanlarımızın sevgi dolu kalpleri ve döktükleri alın terleriyle yazdığı muazzam bir başarı hikayesi olacaktır.
Dualarımızda hep onlar vardı. Tek ses, tek yürek hep bir ağızdan söyledik; bu milletin gücünü her an kalbinde hisset Canlar önce Allah'a, sonra sizlere emanet” şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ