Ankara'da Boğazlıyan zirvesi

Okuduğunuz haber
REİS’TEN VEDA ZİYARETİ

Şehit Babalarına anlamlı ziyaret

Anasayfa   /    Güncel    /    REİS’TEN VEDA ZİYARETİ

REİS’TEN VEDA ZİYARETİ

Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi’nin Adli Yargı Kararnamesi ile Boğazlıyan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’ndan Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na atanan Hüseyin Gedik, veda ziyaretleri çerçevesinde Gazetemiz Haber Merkezi’ni ziyaret ederek Gazetemiz sahiplerinden Mustafa Doğan ve Yazı işleri Müdürümüz Gökhan Doğan ile bir süre sohbet etti.

GÜNCEL      22 Haziran 2021 - 00:02     0

REİS’TEN VEDA ZİYARETİ

2 yıllık görev süreye ilişkin değerlendirmede bulunan Gedik, “Boğazlıyan’ın şirin, güzel ve kültürel bir ilçe olduğunu ve burada yargı hizmetlerinde yasalar çerçevesinde en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduğunu söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Doğan ve Gökhan Doğan, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Gedik’e yeni görevinde başarılar diledi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ