BOĞAZLIYAN’I İSTİYORUM

Okuduğunuz haber
PROJELERİMİZ AHİTTİR ESERLERİMİZ ŞAHİTTİR

ORTAK PAYDAMIZ ŞEKER!

Anasayfa   /    Siyaset    /    PROJELERİMİZ AHİTTİR ESERLERİMİZ ŞAHİTTİR

PROJELERİMİZ AHİTTİR ESERLERİMİZ ŞAHİTTİR

İkinci kez Yenifakılı Belediye Başkanlığı’na aday olan Yalçın Karadavut, 33 vizyon projesini açıkladı. “Yeni projelerimiz Yenifakılı’nın geleceğidir, bizim meselemiz yeni dönemde de tek yumruk olup, Cumhurbaşkanımız’ın da desteği ile hepsini gerçekleştirmek olacaktır” şeklinde konuşan Karadavut, “Önümüzdeki dönem yeni hazırladığımız projelerle Yenifakılı’mızı daha da ileri taşımak hep birlikte sizlerden güç alarak ilçemizi daha da yaşanabilir bir şehir yapmak en büyük amacımız ve derdimizdir. Sözümüz ahittir, eserlerimiz şahittir” dedi.

SİYASET      28 Subat 2019 - 00:10     0

PROJELERİMİZ AHİTTİR ESERLERİMİZ ŞAHİTTİR

5 yıl gibi kısa sürede yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla Yenifakılı ilçesine çağ atlatan Belediye Başkanı ve Adayı Yalçın Karadavut, ilçenin geleceğini etkileyecek 33 vizyon projesini açıkladı.
Halkıyla barışık, güler yüzlü, sosyal, paylaşımcı, adil ve adaletli, hoşgörülü, katılımcı yönleriyle ilçe halkının gönlünde taht kurmayı başaran, tüm mesaisini Yenifakılı’yı bir adım daha nasıl ileriye götürürüm hesabıyla çalışan Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, 5 yıllık sürede Yenifakılı halkıyla el ele, gönül gönüle vererek çok güzel eserler ve hizmetler kazandırdıklarını söyledi.
2014 yılından bugüne Yenifakılı’ya kazandırılan hizmetlerle altın çağını yaşadığını dile getiren Başkan Karadavut, “İnşallah önümüzdeki dönem yeni hazırladığımız projelerle Yenifakılı’mızı daha da ileri taşımak, hep birlikte sizlerden güç alarak Yenifakılı’mızı daha da yaşanabilir bir ilçe yapmak en büyük amacımız ve derdimizdir” dedi.
YENİFAKILI DAHA DA GÜÇLENECEK
Yenifakılı Belediye Başkanı ve Adayı Yalçın Karadavut, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
 “Beş yılda onlarca proje gerçekleştirdik. Ben hep şunu söylüyorum; bu şehirde doğmuş, bu şehrin sokaklarında büyümüş bir kardeşiniz olarak söylüyorum Yenifakılı bölgemizin en şirin ilçelerinden birisi. Rabbime ne kadar şükretsem azdır. Şimdi İnşallah bir beş yıl daha Yenifakılı’mıza bu yeni projelerimizi hayata geçirmek için tek yumruk olalım. Particilik değil, siyaset değil, tek derdimiz var ilçemize eserler bırakmak. Bu birikimimizi bu yeni vizyon projelerimize yansıtalım. Yenifakılımız daha büyüsün, daha gelişsin.
TEK DERDİMİZ İLÇEMİZE HİZMET ETMEK
“Beş yılık tecrübemde şunu gördüm. Belediye başkanının vizyonu olacak, Türkiye’yi değil dünyayı takip edecek, proje üretecek ve projeyi yapmayı bilecek. Ankara’da neyi nasıl takip edileceğini, neyi nereden koparacağını bilecek. Ve en önemlisi arkasında iktidar olacak. Bu özellik Yenifakılı’da birarada olduğu için bu güzel eserler hayata geçti. Bu eserlerin hiçbirini sırtımıza alıp götürmeyeceğiz. Hepsi Yenifakılı’mıza aittir, hepsi Yenifakılı’nın malıdır. 
Bütün hemşerilerime buradan bir mesaj vermek istiyorum. Hizmetin partisi olmaz. Her görüşten insan Yenifakılı’nın geleceğine hep birlikte sahip çıkacağız. 
Biz sevgi ve muhabbeti yayalım. Hoş görüyü yayalım. Birbirinize düşmanlık üretmeyelim. Birbirimize sahip çıkalım. 
SÖZÜMÜZ AHİTTİR, ESERLERİMİZ ŞAHİTTİR
Yeni dönem ve yeni projeler için “haydi bismillah” diyoruz. Size söz veriyorum milletvekilimizle birlikte, İl başkanımızla birlikte seçilmiş, atanmış sivil toplum örgütlerimizle birlikte beş yıl boyunca Yenifakılı’mıza bu güzel projeleri hayat geçirmek için gece gündüz çalışacağız. Biz bunun sözünü veriyoruz. Bizim derdimiz eğer memleketimizse Yenifakılı’yı seven herkese sesleniyorum gelin bu hizmetlerde sizin de katkınız olsun. 
Görüşü ne olursa olsun her görüşten arkadaşlarımıza diyorum ki gelin bir olalım, beraber olalım. Yenifakılı için bu projeleri hayata geçirelim. Sözümüz ahittir, eserlerimiz şahittir.
31 Martta yeni bir başlangıç yapacağız. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bize inancı ve güvenci var. İnşallah bu inanç ve güvençle onun gücünü arkamıza alıp koşturacağız. Yeni bir başlangıç için haydi bismillah diyoruz.” 
YAPILACAK HİZMETLER
1-) BELEDİYE HİZMET BİNASININ İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI
2-) KÜLTÜR MERKEZİ (TOPLANTI SALONU, SİNEMA, KÜTÜPHANE VS.) YAPIMI
3-) DÜĞÜN SALONU (KAPALI VE AÇIK HAVA) YAPIMI
4-) MİLLET BAHÇESİ (30.000 M2) YAPIMI
5-) ATIK SU ARITMA PROJESİNİN YAPIMI
6-) ÇELİK SİLO ARKASI DERENİN ISLAHI VE BETON KANAL YAPIMI
7-) YAŞLI VE KİMSESİZLER İÇİN (1+1, 2+1) 20 ADET DAİRE YAPIMI
8-)  KAPALI SPOR SALONU (İÇ VE DIŞ SAHA) YAPIMI
9-) MEZBAHANE VE KURBAN KESİM ALANI
10-) TANDIR BAŞI UNLU MAMULLERİ ÜRETİM YERİ YAPIMI
11-) GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ (GES) YAPIMI
12-) ORGANİZE HAYVANCILIK BÖLGESİ VE AHIRLAR BÖLGESİ YAPIMI
13-) MEZARLIK ÖNÜ TAZİYE EVİ YAPIMI
14-) YİĞİTLER YOLU KÖPRÜSÜ YAPIMI
15-) SAAT KULESİ YAPIMI
16-) TOKİ EVLERİNE SICAK SU (TERMAL KOZAKLI) İLE ISITILMASI VE HAVUZ YAPIMI (AVRUPA BİRLİĞİ PROJESİ)
17-) ŞEHİR İÇİ KALAN YOL VE KALDIRIMLARIN TAMAMLANMASI
18-) BARDAKÇI BÖLGESİNDE MEYVE, SEBZE VE SERACILIK YAPIMI
19-) ÖĞRETMENEVİ VE MÜFTÜLÜK – KUR’AN KURSU BİNASININ HİZMETE AÇILMASI
20-) YER ALTI ŞEHRİ, OBA, AT YETİŞTİRİCİLİĞİ VE ÇADIR OTELCİLİĞİNİN HİZMETE KAZANDIRILMASI
21-) ÇEVRE YOLU (BOĞAZLIYAN – YENİFAKILI – KOZAKLI – KARAHASANLI) BİRAN ÖNCE YAPIMINA BAŞLANMASI
22-) YENİ MEZAR YERİNİN YAPIMI (ÇEVRE YOLU BİTİŞİĞİ) 
23-) HIZLI TREN İÇİN İSTASYON KAZANDIRILMASI
24-) YAMULA BARAJI PROJESİNİN HIZLANDIRILMASI
25-) ÜNİVERSİTE BİNASI OLARAK YAPILAN YERİN BİRAN ÖNCE OKULLAŞTIRILMASI
26-) KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDE DÜZENLEME VE YENİ İŞYERLERİNİN YAPIMI
27-) TOPLU SÜNNET VE DÜĞÜN ORGANİZASYONLARI
28-) AKILLI ÇOCUK PARKLARI YAPIMI
29-) GENÇLİK MERKEZİ YAPIMI
30-) SOKAK HAYVANLARI BARINAĞI YAPIMI
31-) MESİRE ALANLARININ YAPIMI, DÜZENLENMESİ VE GELİŞTİRİLMESİ
32-) YEŞİL ALANLAR VE ORMAN ALANLARININ GENİŞLETİLMESİ
33-) BİSİKLET YOLU YAPIMI

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ