"Bozok Film Festivali" düzenlenecek

Okuduğunuz haber
PROJELER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

GÜNDEM FUAT OKTAY OSB

Anasayfa   /    Güncel    /    PROJELER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

PROJELER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Boğazlıyan Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen Eğitim, Bilim ve Öğrenme Şenliği büyük ilgi gördü.

GÜNCEL      08 Haziran 2022 - 23:12     0

PROJELER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen şenlikte, öğrencilerin yıl içerisinde 4006 TÜBİTAK projeleri ve okullara ait özgün projeler kapsamında hazırladıkları projeler sergilendi. 
TÜBİTAK 4006 Projelerine ilçe genelinde 15 okul katıldı. Her okul 15 proje çıkardı, toplamda 225 proje incelendi. İçlerinden 25 proje seçilerek sergilendi.
Serginin açılışına Boğazlıyan Kaymakamı Recep AYDIN, Belediye Başkanı Gökhan COŞAR, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan ŞAHİN, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ümit KANDEMİR, İlçe Emniyet Müdürü Bülent DEMİRASLAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ŞİMŞEK, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa KOCAKAYA, Boğazlıyan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Güner YAMAN, Daire müdürleri, STK Başkanları, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Boğazlıyan halkının katılımı ile gerçekleşti.
Tüm Projeleri tek tek inceleyen Kaymakam AYDIN yaptığı konuşmada; projeler için öğrencileri, öğretmenleri yöneticileri ve ilgilileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Serginin açılışını yaptıktan sonra davetlilerle birlikte stantları gezen Kaymakam Recep AYDIN, öğretmekten ve üretmekten vazgeçmeyen öğrencilerin projelerini yakından inceleyip, öğreticilerden bilgi aldı.
Büyük emeklerle ürünlerin ortaya çıktığı sergi, davetliler tarafından da büyük ilgi gördü.

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ