DİSİPLİNLER ARASI SURVİVOR PROJESİ

Okuduğunuz haber
POLATOĞLU TARIM BOĞAZLIYAN’DA

TOBB’DAN COŞAR’A BÜYÜK ONUR

Anasayfa   /    Güncel    /    POLATOĞLU TARIM BOĞAZLIYAN’DA

POLATOĞLU TARIM BOĞAZLIYAN’DA

Yamaçlı Kasabası ve bölgesinde gübre satışı yapan ve hemşehrilerine kaliteyi ucuza sunan Polatoğlu Tarım A.Ş. Boğazlıyan’a açtığı depo ile satış zincirine bir yenisini daha ekledi.

GÜNCEL      01 Haziran 2023 - 00:54     0

POLATOĞLU TARIM BOĞAZLIYAN’DA

Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Polat, “Boğazlıyan ve çevre köylerinden Yamaçlı’ya gelen müşterilerine bol çeşit, uygun fiyat ve daha iyi hizmet vermek için mesafeyi kaldırmak için depo açtıklarını belirterek, çiftçilerin sadece sezonda değil, her zaman aradığı ürünü bulabileceklerini söyledi.

Boğazlıyan’ın genç iş adamlarından Polatoğlu Tarım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Polat, Yamaçlı’dan sonra Boğazlıyan’a açtıkları depo ile çiftçilere kaliteyi uygun fiyata sunmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.
Bünyesinde birçok gübre bayiliği bulunduran ve satış politikasıyla Yamaçlı Beldesi ve bölge çiftçisinin gönlünde taht kuran Bekir Polat, Boğazlıyan ve çevresindeki müşterileri ile mesafeyi ortadan kaldırmak adına Depo açtıklarını belirtti.
Bayisi oldukları; Toros Gübre, Gübretaş, Gemlik Gübre, İGSAŞ Gübre, BAğfaş Gübre, Eti Gübre, Alpateş Gübre fabrikalarının tüm ürünlerini müşterilerine sadece sezonda değil, 12 ay süresince uygun fiyatlarla buluşturacakların belirten Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Polat, “Gübrenin yanı sıra, her çeşit kömür ve çam pelet olarak yaptığımız yatırımlarla kaliteden ve güvenilir hizmetten taviz vermeden ihtiyaç duyulan yerde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Bekir Polat, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Yamaçlı Kasabası’nda yıllarca gübre işi yapan, yüksek tonajlı satışlarda adı geçen, bölge çiftçisinin gönlüne giren Polatoğlu Tarım A.Ş. Boğazlıyan İlçe Merkezi’ne Durmazlar Shell Petrol karşısına ikinci gübre satış deposunu faaliyete geçirdi.
Polatoğlu Tarım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Polat açıklamasında; Yamaçlı’da satış yaptığımız gübre depolarımıza Boğazlıyan ilçe merkez  ve köylerinden gübre almaya gelen çiftçilerin uzak yol mesafesini, nakliye sorunun Boğazlıyan Merkez’e açtığımız depomuz ile ortadan kaldırmış bulunuyoruz” dedi.
Boğazlıyan çiftçilerinin yoğun talep ve istekleri üzerine anabayisi olduğumuz Toros Gübre, Gübretaş, Gemlik Gübre, İGSAŞ Gübre, BAğfaş Gübre, Eti Gübre, Alpateş Gübre fabrikalarının her çeşit kaliteli ürünlerini sadece sezonda değil her zaman depomuzda bulundurup uygun fiyatlarla çiftçilerimizle buluşturma sevincini yaşıyoruz.
Ayrıca, her çeşit kömür ve çam pelet olarak yaptığımız yatırımlarla kaliteden ve güvenilir hizmetten taviz vermeden ihtiyaç duyulan yerde olmaya devam edeceğiz. Boğazlıyan ilçemize ve çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun.”


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ