Ürünleri kapış kapış

Okuduğunuz haber
PKK'LI BOĞAZLIYAN'DA YAKALANDI

Esnaftan yöresel tepki

Anasayfa   /    Güncel    /    PKK'lı Boğazlıyan'da yakalandı

SON DAKİKA ! PKK'lı Boğazlıyan'da yakalandı

PKK terör örgütü üyesi ve örgütün Kuzey Irak kamplarında, eğitim ve lojistik faaliyetlerinden sözde üst düzey sorumlusu olduğu belirlenen Kenan Gülalan, Yozgat Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Boğazlıyan kırsalında kıskıvrak yakalandı.

GÜNCEL      25 Nisan 2018 - 22:59     0

PKK'lı Boğazlıyan'da yakalandı

PKK terör örgütü üyesi ve örgütün Kuzey Irak kamplarında, eğitim ve lojistik faaliyetlerinden sözde üst düzey sorumlusu olduğu belirlenen Kenan Gülalan, Yozgat Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Boğazlıyan kırsalında kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, Yozgat Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan işlemlerin ardından, Boğazlıyan Adliyesi'ne sevk edildi.

PKK terör örgütü üyesi ve örgütün Kuzey Irak kamplarında, eğitim ve lojistik faaliyetlerinden sözde üst düzey sorumlusu olduğu belirlenen Kenan Gülalan (29), Yozgat Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube ekiplerinin düzenlediği operasyonla Boğazlıyan kırsalında yakalandı.
Kuzey Irak Bölgesindeki kamplarda eğitim ve lojistik faaliyetlerinden sözde üst düzey sorumlusu olduğu öne sürülen, PKK terör örgütü üyesi, Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı Kenan Gülalan'ın Boğazlıyan ilçesine geldiğini tespit eden istihbarat birimleri, örgüt mensubunu takibe aldı. Boğazlıyan ilçesi kırsalında operasyon düzenleyen ekipler, Kenan Gülalan'ı yakaladı.
Gözaltına alınan zanlı, Yozgat Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan işlemlerin ardından, Boğazlıyan adliyesine sevk edildi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ