Bekçilere hizmet içi eğitim

Okuduğunuz haber
PEKER: GAZETECİLİK KUTSALDIR

DÜĞENCİ’DEN ANLAMLI ZİYARET

Anasayfa   /    Güncel    /    PEKER: GAZETECİLİK KUTSALDIR

PEKER: GAZETECİLİK KUTSALDIR

Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Ahmet Peker ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü nedeniyle Gazetemiz mensuplarına Atatürk portresi hediye etti.

GÜNCEL      21 Ekim 2020 - 23:11     0

PEKER: GAZETECİLİK KUTSALDIR

Gazetecilerin kutsal bir görev icra ettiklerine dikkat çeken Başkan Peker; "Türkiye'de çok zor bir görevi ifa ediyorsunuz. Demokrasilerde en önemli unsur bağımsız gazeteciliktir, basındır. Biz de yerel yöneticiler olarak bu demokrasiye katkı yapmak için elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz" dedi

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazetemiz Haber Merkezi’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Ahmet Peker ve Yönetim Kurulu Üyeleri, gazetemiz çalışanlarına yaş pasta ikramında bulundu, Atatürk’ün portresini hediye etti.
Ziyaretlerinde gazetecilerin kutsal bir görev icra ettiklerine dikkat çeken Başkan Peker; "Size her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu bir süreçteyiz. Türkiye'de çok zor bir görevi ifa ediyorsunuz. Demokrasilerde en önemli unsur bağımsız gazeteciliktir, basındır. Bunu gerçekleştirmek için çaba sarf ediyorsunuz. 
Bu kutsal görevinizde yanınızda değil birlikte olduğumuzu belirtmek isterim. Birlikte inşallah basının daha demokratik ve daha özgür olduğu günlerde birlikte çalışmaya devam ederiz. Biz de yerel yöneticiler olarak bu demokrasiye katkı yapmak için elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ