COŞAR’LA HİZMETE DEVAM

Okuduğunuz haber
OVAKENT’TE BÜYÜK GÜN

POLİS HALKIYLA BİR BÜTÜNDÜR

Anasayfa   /    Siyaset    /    OVAKENT’TE BÜYÜK GÜN

OVAKENT’TE BÜYÜK GÜN

31 Mart yerel seçimlerinde tarihi farkla AK Parti Ovakent Belediye Başkanlığı’na seçilen Yusuf Büyük, mazbatasını aldı. Belediye önünde  hemşerilerine hitap eden Başkan Büyük; “Rabbime binlerce kez hamd ediyorum. Binlerce hamd-i senalar olsun. Rabbim, Ovakent Belediye Başkanlığı’nı bizlere nasip etti, sizlere nasip etti. Şu anda Ovakent’in Belediye Başkanı olarak buradayız. Ovakentli hemşerilerimize hizmet için buradayız. Ovakent’imizin bütün halkına, oy veren kardeşlerim, vermeyen kardeşlerim hepsi dahil, hepsi için ekibimizle birlikte Ovakent için çalışmak için buradayız” dedi. 

SİYASET      05 Nisan 2019 - 15:47     0

OVAKENT’TE BÜYÜK GÜN

31 Mart yerel seçimde Yozgat’ın beldeleri arasında tarihi bir rekora imza atarak Ovakent Belediye Başkanlığı’nı kazanan Yusuf Büyük, mazbatasını aldı.
AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Encümenleri ve yüzlerce hemşerileriyle birlikte Boğazlıyan Adalet Sarayı’na gelen Belediye Başkanı Yusuf Büyük, mazbatasını İlçe Seçim Komisyonu Başkanı Mehmet Ramazanoğlu’nun elinden aldı.
Adalet Sarayı önünde kendisini yalnız bırakmayan partilileri ve hemşerileriyle beraber hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Büyük, daha sonra yine kalabalık eşliğinde Ovakent’e hareket etti.
Belde girişinde kendisini karşılayan hemşerileriyle birlikte konvoy eşliğinde Belediye binası önüne gelen Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, burada da kendisini bekleyen hemşerilerinin sloganlarıyla karşılandı.
Belediye önünde halka hitap eden Başkan Büyük, “Rabbime binlerce kez hamd ediyorum. Binlerce hamd-i senalar olsun. Rabbim, Ovakent Belediye Başkanlığı’nı bizlere nasip etti, sizlere nasip etti. Şu anda Ovakent’in Belediye Başkanı olarak buradayız. Ovakentli hemşerilerimize hizmet için buradayız. Ovakent’imizin bütün halkına, oy veren kardeşlerim, vermeyen kardeşlerim hepsi dahil, hepsi için ekibimizle birlikte Ovakent için çalışmak için buradayız. 
Allah nasip ederse gecemizi gündüzümüze katarak çok çalışacağız, Ovakent’e hizmet edeceğiz” diye konuştu.
AK Parti’nin, 22 belde içerisinde en fazla oyu Ovakent’ten aldığını anımsatan Başkan Büyük, “Ovakent’imize güzel hizmetler yapmak için, mutlu ve gelişen bir Ovakent için yola çıktık. İnşallah aldığımız bu görevi sizlere mahcup olmadan, bize gösterdiğiniz teveccühle hizmet etmek istiyoruz. Herkesi kucaklayarak, Belediye Encümeni üyelerimizle birlikte, muhtarlarımızla, siz değerli Ovakent halkımızla Ovakent’i yönetmek istiyoruz. Ovakent’imize iktidarımızın gücünü getirmek istiyoruz" dedi.
Büyük’ün konuşmasına müteakip yapılan duanın ardından kurbanlar kesilerek, yeni Başkan Yusuf Büyük makama geçerek, kendisine hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletmek ve için gelen hemşerilerini ağırladı.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ