EN GÜVENİLİR ÜRÜNLER KAYSERİ ŞEKER’DEN

Okuduğunuz haber
OSB’DE REKOR KIRILDI

Boğazlıyan Belediyesi

Anasayfa   /    Güncel    /    OSB’DE REKOR KIRILDI

OSB’DE REKOR KIRILDI

Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın, “En büyük hayalim” dediği Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi kuruluş süresi bakımından Türkiye’de rekor kırdı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bu müjdeli haberi, “OSB sayımız 322’ye ulaştı. Yozgat İli Boğazlıyan ilçesinde kurulan Fuat Oktay OSB’nin kuruluş protokolü imzalanmış olup, OSB tüzel kişilik kazanmıştır” açıklamasıyla duyurdu. Belediye Başkanı Gökhan Coşar, konuya ilişkin yaptığı basın toplantısında, “OSB, Boğazlıyan ekonomisinin lokomotifi olacaktır” dedi.

GÜNCEL      02 Ekim 2020 - 14:40     0

OSB’DE REKOR KIRILDI

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın girişimleri ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay’ın büyük destekleriyle başlanılan Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarında Türkiye’de rekor kırıldı.
Bir çok ilde 5-6 yıl süren kuruluş aşamasını 357 günde tamamlayan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Organize Sanayi Bölgesi’nin ismini Fuat Oktay OSB koyarak en güzel vefa örneğini sergiledi.
Başta Boğazlıyan ve bölgesi olmak üzere Yozgat’ın ekonomisine, istihdamına, eğitim ve kültürüne büyük katkılar sağlayacak olan OSB’nin kuruluş çalışmaları, Başkan Coşar’ın düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu.
Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan basın toplantısına; ulusal ve yerel basın büyük ilgi gösterirken, Başkan’ın açıklamaları canlı olarak yayınlandı. Boğazlıyan Fuat Oktay OSB’nin kuruluş heyeti başta olmak üzere Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, siyasi parti temsilcileri, dernek ve oda başkanları, iş adamları ve çok sayıda Boğazlıyan halkı katıldı.
Kısa sürede yaptığı çalışmalarla tüm gönüllere dokunan Başkan Coşar, belediye tarihinde bir rekora doğru koşuyor.
Kısa sürede gerçekleştirdiği çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Başkan Coşar, İlçenin uzun yıllardır hasret kaldığı, beklediği projeyi hayata geçirerek adından söz ettiren ve dokunmadık gönül, çalmadık kapı bırakmayarak gönülleri fetheden Başkan Gökhan Coşar, çalışmalarının meyvesini topluyor.
KÜLTÜR MERKEZİ KAPILARINI AÇTI
Yapımı tamamlanan Boğazlıyan Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Gökhan Coşar ile birlikte belediye meclis üyeleri  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Öcal Öcalan, Ticaret Borsası Başkanı Harun Halıcı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Yazılıtaş, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nuri Erkoç, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Köksal Kılıçaslan, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Demiroğlu, Şoförler Odası Başkanı Ahmet Hatip ile AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci ve basın mensubu katılım gösterdi.
CİDDİ BİR TALEP YOĞUNLUĞU VAR
Sözlerine "hayalim dediği" Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi ile başlayan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, "Çok şükür son aşamayı da tamamladık. Türkiye'de bir çok ilde dahi olmayan OSB Boğazlıyan'ın gücüne güç katacak. Yatırımcıların ciddi talepleri var" dedi.
SANAYİ'NİN KALBİ BOĞAZLIYAN'DA ATACAK
OSB'nin kuruluşu, yapısı, projeleri ve çalışmalarının yanı sıra Boğazlıyan ve Türkiye genelinde yaşanan sosyo-ekonomik gelişmeleri takip eden ve bu değişime, gelişime ayak uydurabilen dev bir mekanizma olduğunu dile getiren Başkan Coşar, "Daha teknolojik, daha yenilikçi bir anlayış ile tamamlandığında Organize Sanayi Bölgemiz, Türkiye'nin göz bebeği arasına girecektir" diye konuştu.
YATIRIMCILARI DAVET ETTİ
"Sözlerine; 'Durmak Yok'  'Boğazlıyan İçin' 'Geleceğimiz İçin' çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz" diyen Başkan Coşar, ayrıca yatırım yapmak isteyenleri de Boğazlıyan'a davet ederek, "Hep birlikte gönüllere dokunmak için çıktığımız bu yolda bizleri gönülden sahiplenen, bizlere güvenen ve desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ