DEMİRER BOĞAZLIYAN’A “İYİ” GELDİ!

Okuduğunuz haber
OSB’DE DOĞALGAZ DA TAMAM!

BAŞKAN BÜYÜK SÖZÜNÜ TUTTU

Anasayfa   /    Güncel    /    OSB’DE DOĞALGAZ DA TAMAM!

OSB’DE DOĞALGAZ DA TAMAM!

Türkiye’de rekor sayılacak sürede kurulan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımcıların daha rahat ve daha ekonomik ısınma ve enerji ihtiyacını karşılayacak olan doğalgaz altyapı çalışmaları tamamlandı.

GÜNCEL      02 Aralik 2021 - 00:39     0

OSB’DE DOĞALGAZ DA TAMAM!

OSB’nin Mimarı, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar,  “9 kilometre uzunluğundaki doğalgaz altyapı çalışmaları tamamlanmıştır.  Bölgemizde kurulacak olan üretim tesisleri için kullanıma hazır hale getirilmiştir. İlçemize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Boğazlıyan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin mimarı, istihdam aşığı Belediye Başkanı Gökhan Coşar, rekor sürede kuruluşu tamamlanan OSB’de altyapı çalışmalarını inceledi.
İlçenin hayalini kısa sürede gerçeğe dönüştürerek adını altın harflerle yazdıran Başkan Coşar, üretim tesislerinin en çok ihtiyaç duyduğu doğalgazı da bölgeye ulaştırdı.
Yaklaşık 2 ay önce başlayan ve hummalı bir çalışmayla önceki gün mutlu sona ulaşılan doğalgaz boru hattı Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, çalışanlara ikramlarda bulunarak teşekkür etti.
Başkan Coşar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada,  “Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgemize ait altyapı projeleri kapsamında alanımızda devam eden toplamda 9 km uzunluğundaki doğalgaz altyapı çalışmalarımız tamamlanmış olup; bölgemizde kurulacak olan üretim tesisleri için kullanıma hazır hale gelmiştir.
Doğalgaz hattımızın ilçemize, bölgemize ve yatırımcılarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Haber: Gökhan DOĞAN

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ