MHP’DEN OSB TEŞEKKÜRÜ

Okuduğunuz haber
OSB’DE DEV ADIM

Silahından çıkan kurşunla yaralanan asker hayatını kaybetti

Anasayfa   /    Güncel    /    OSB’DE DEV ADIM

OSB’DE DEV ADIM

Boğazlıyan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi “Alt yapı yapım işi” ihalesi Ankara’da yapıldı

GÜNCEL      29 Aralik 2021 - 22:39     0

OSB’DE DEV ADIM

 

Kuruluş aşamasındaki süre ile Türkiye rekoru kırılan Boğazlıyan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin alt yapı yapım işi ihalesi tamamlandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda gerçekleştirilen ve 4 firmanın kıran kırana geçen ihalede yüzde 55 kırım yapan firma ihaleyi aldı. İhaleyi yakından takip eden Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Boğazlıyan’ımız için atılan bu büyük adım ilçemize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Boğazlıyan tarihinin en büyük yatırımı olan ve ilerleyen süreçte ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacak, ilçe ve bölgede istihdamın merkezi olacak Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin bir an önce yatırımcıyı ağırlayabilmesi için büyük bir adım daha atıldı.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın, “En büyük hayalim” dediği ve başkanlık görevi sürecinde öncelediği Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşunu Türkiye’de rekor sayılacak sürede tamamlanmasının ardından, önceki gün büyük bir adım daha atıldı.
Boğazlıyan başta olmak üzere bölge istihdamının merkezi haline gelecek olan ve ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlayacak yatırımcıların fabrikalarını kurabilmeleri için gerekli olan alt yapı yapım işi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ihalesi yapıldı.
ALT YAPI İHALESİ DE TAMAM
Geçtiğimiz ay içerisinde doğalgaza kavuşan ve önceki gün de yol, atık su, yağmur suyu, içme suyu ve Telekom alt yapı işlerinin yapım işi Ankara’da ihale edildi.
Bakanlık tarafından gerçekleşen ve Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın da heyecanla takip ettiği ihaleye 9 dosya alan firmadan 4’ü katılabildi. Kıran kırana geçen ihale sürecinde yüzde 55 kırım gerçekleştiren firma ihaleyi aldı.
OSB’DE BÜYÜK BİR ADIM DAHA ATILDI
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Organize Sanayi Bölgesinin altyapı ihalesinin Ankara’da gerçekleştirildiği söyledi.
Bozkırın güzel ilçelerinden birisi olan Boğazlıyan’a insanları hayata bağlayan proje ve yatırımları ile gönüllere dokunan Boğazlıyan OSB’nin baş mimarı Başkan Gökhan Coşar’ın azim ve gayretleri, Cumhurbaşkanı Yardımcısı hemşerimiz Fuat Oktay’ın da destekleriyle OSB’de büyük bir adım daha geride kaldı.
“Boğazlıyan’ımız için atılan bu büyük adım ilçemize ve bölgemize hayırlı olsun” diyen Başkan Coşar, “Göreve geldiğimiz günden itibaren yoğun çaba harcadığımız Organize Sanayi Bölgesi’nde İlçemize sinerji oluşturmasına yönelik olarak hazırlanan Boğazlıyan OSB, 357 sicil numarası ile tüzel kişiliğini alıp resmi olarak kurulup, imar planı ve parselizasyon planlarının da hazırlanmasının ardından alt yapı ihalesinin gerçekleşmesini Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız aracılığıyla sağladık. Yatırımcılarımızı, iş insanlarımızı Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapmaya davet ediyoruz” dedi.
İSTİHDAMIN MERKEZİ OLACAK
Boğazlıyan’ın potansiyeline ve ilçe ekonomisine de büyük katkı sağlayacak olan  Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması ile birlikte ekonomik faaliyetlerin çeşitlendirilmesi için OSB’nin önemini bir kez daha vurgulayan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Söz verdiğimiz gibi; “Boğazlıyan OSB ile inşallah çok daha güçlü bir büyümeyi yakalamış olacağız. Bu büyümenin temelinde de yatırımlar olacak. Bu yatırımlar vatandaşımıza, gençlerimize yeni iş kapıları açacak. Kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi ilçemizde büyük bir istihdam yaratarak işsiz gençlerimize de iş kapısı olacak. Boğazlıyan’ın bereketli toprakları ve çok büyük bir potansiyeli var. Tarımdan sanayiye yetişecek olan ürünler işlenerek ekonomimize de büyük katkı sağlayacak. Hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ