AFAD farkındalık eğitimi verecek

Okuduğunuz haber
ORTAK PAYDA BOĞAZLIYAN

Hasret sona erdi!

Anasayfa   /    Güncel    /    Ortak payda Boğazlıyan

Ortak payda Boğazlıyan

İYİ Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Baki Şahin, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ı makamında ziyaret etti.

GÜNCEL      03 Mart 2021 - 22:59     0

Ortak payda Boğazlıyan

Boğazlıyan’a yapmış olduğu hizmet ve yatırımlardan ötürü Başkan Coşar’a teşekkür eden Şahin, “Kim Boğazlıyan’a bir çivi çakıyorsa Allah ondan razı olsun. İlçemize kazandırılan her hizmet ve yatırımın her zaman yanındayız. Ortak paydamız Boğazlıyan” dedi.

İYİ Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Baki Şahin, Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ı ziyaret etti.
ORTAK PAYDA BOĞAZLIYAN
Boğazlıyan’a yapılacak hizmet ve yatırımların her zaman yanında ve destekçisi olduklarını belirten Başkan Şahin, ilçenin ekonomisine, istihdamına katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun. 
Sayın Başkan Gökhan Coşar’ın yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ediyor ve son derece mutlu oluyoruz. Özellikle Organize Sanayi Bölgesi’nin faaliyete geçecek olması, tekstil yatırımının yüzlerce hemşehrilerimize istihdam sağlayacak olması büyük bir kazanımdır. Bu çalışmaların vücud bulmasında büyük katkıları bulunan Sayın Başkan Gökhan Coşar’a teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.
Ortak paydamız Boğazlıyan’dır. Bizler olumsuzlukları eleştirdiğimiz kadar ilçe menfaatine olan her türlü çalışmayı da takdir edenlerdeniz. Aslolan Boğazlıyan’ımıza daha fazla yatırımın gelmesini sağlamaktır” diye konuştu.
İYİ Parti İlçe Başkanı Baki Şahin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Gökhan Coşar da, yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 
Bu makamların kimseye baki olmadığını, önemli olanın bir eser bırakmak olduğunun altını çizen Başkan Coşar, “İnşallah Boğazlıyan’ımızı daha güzel hizmet ve yatırımlarla buluşturacağız. Tüm mücadelemiz Boğazlıyan’ın geleceği içindir” dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ