AK PARTİ’DE YARIŞ BAŞLIYOR

Okuduğunuz haber
OKUL YOLUNDA FECİ KAZA

KARATAŞ BOĞAZLIYAN’A HAYRAN KALDI

Anasayfa   /    Güncel    /    OKUL YOLUNDA FECİ KAZA

OKUL YOLUNDA FECİ KAZA

Boğazlıyan ilçesinde içerisinde göreve giden iki öğretmenin bulunduğu otomobil tıra arkadan çarptı. Kazada 1 öğretmen hayatını kaybederken, 1 öğretmen de ağır yaralandı.

GÜNCEL      04 Ekim 2019 - 12:59     3

OKUL YOLUNDA FECİ KAZA

Edinilen bilgiye göre, görev yaptığı Çakmak Köyü Ortaokulu'na gitmekte olan öğretmen Muzaffer Koçak yönetimindeki 66 EB 710 plakalı otomobil, Boğazlıyan-Yozgat yolu Dereçepni köyü mevkisinde Murat Yüksel yönetimindeki 31 N 9016 plakalı tıra arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan öğretmen Mustafa Akkaş olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü ağır yaralandı. Yaralı öğretmen olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri tarafından Boğazlıyan Devlet Hastanesine, oradan da Yozgat Şehir Hastanesine sevk edildi.

İki arkadaşın Çakmak Köyü Ortaokulunda öğretmen oldukları, sabah okula gitmek için yola çıktıkları öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Mustafa Akkaş'ın sınıf öğretmeni, Muzaffer Koçak'ın ise Türkçe öğretmeni oldukları öğrenildi.
 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 3 yorum yapılmış.

Ramazan Dursun
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
5 Yıl önce
Tamer ÇOŞKUN
Makamı cennet olsun nur içinde yatsın inşaallah AMİN yaralı hocamizada acil şifalar dilerim.
5 Yıl önce
Mustafa parlak
Öğretmenimize Allah rahmet eylesin, yaralı kurtulan arkadaşımızada acil şifalar dilerim
5 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ