Gönül Dağı Uzunlu’da çekilsin

Okuduğunuz haber
OKTAY’DAN BİR MÜJDE DAHA

Şeker emin adımlarla

Anasayfa   /    Güncel    /    Oktay’dan bir müjde daha

Oktay’dan bir müjde daha

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kadışehri Belediye Başkanı İrfan Akın, İlçe Başkanı Hakan Özübek, Kadın Kolları Başkanı Şule Akın, İl Genel Meclis üyeleri Şahabettin Aksoy ve Ahmet Yılmaz'ın yer aldığı heyeti kabul etti.

GÜNCEL      11 Mart 2021 - 00:06     0

Oktay’dan bir müjde daha

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen görüşmede, Kadışehri'ne iki müjde birden veren Oktay, ilk olarak, 3 ay içinde Bahçecik barajının ikmal ihalesinin tamamlanarak, 80 bin dekar alanın suyla buluşacağını ve Kadışehri'ndeki tarım hayatının canlanacağını söyledi. İkinci müjdenin ulaşım alanında gerçekleşeceğini ifade eden Oktay, 52 kilometrelik Sorgun-Kadışehri arasındaki karayolunun 47 kilometrelik kısmının satıh kaplama işinin Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) olarak yapılacağını kaydetti.
Görüşmede, Başkan İrfan Akın ve beraberindeki heyet Kadışehri için büyük önem taşıyan iki güzel haberin yanı sıra, yakın zamanda şehir merkezinde yapılan dere ıslah çalışması, 3 köprü ve trafo binalarının yenilenmesi ile Kabalı meyve bahçelerinde arsa sahiplerinin alacak sorununa getirdiği çözümlerden ötürü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'a teşekkür ettiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ