ÇEVRECİ BAŞKAN COŞAR

Okuduğunuz haber
OĞULCUK BARAJI TAMAMLANIYOR

VİCDANSIZLAR

Anasayfa   /    Güncel    /    OĞULCUK BARAJI TAMAMLANIYOR

OĞULCUK BARAJI TAMAMLANIYOR

2013 yılında temeli atılan Oğulcuk Barajı’ndaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Boğazlıyan’ın sorun ve beklentileriyle yakinen ilgilenen AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Başer, bin 600 dekar alanda sulama gerçekleştirecek Baraj’ın yüzde 72’ler seviyesine geldiğini, tamamlanması için çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldüğünü söyledi.

GÜNCEL      10 Haziran 2020 - 23:13     0

OĞULCUK BARAJI TAMAMLANIYOR

Boğazlıyan ilçesinin sorun ve beklentileriyle yakinen ilgilenen, bir çok devlet yatırımının Boğazlıyan’a gelmesinde büyük katkıları olan AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Başer, Oğulcuk Barajı’nın biran önce tamamlanması noktasında büyük gayret sarf ediyor.
BARAJ HIZLA YÜKSELİYOR
Boğazlıyan tarımının gelişip büyümesi, çiftçilerin daha fazla kazanması noktasında hayati önem taşıyan ve 40 yıldır herhangi bir çalışmanın yapılmadığı Oğulcuk Barajı temelinin atıldığı günden itibaren tamamlanması noktasında desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Başer, barajın yüzde 72’ler seviyesine geldiğini duyurdu.
HAYALDİ GERÇEK OLUYOR
Barajın tamamlanmasıyla birlikte bin 600 dekar alanda sulamanın yapılacağını anımsatan Milletvekili Yusuf Başer, “Bir hayalimiz daha gerçekle buluşacak. Oğulcuk Barajı, Boğazlıyan tarımına hayat verecek" dedi.
TARIMA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK
Boğazlıyan'ın tarımdan, eğitime, sağlıktan diğer yatırım ve hizmetlere varıncaya kadar tümünün takipçisi olduğunu ifade eden AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, açıklamasında şunları dile getirdi: "Boğazlıyan'ımız Yozgat'ın en önemli tarım merkezlerinden biridir. Bu kapsamda Oğulcuk Barajı'nın hizmete girmesi ilçe tarımına çok ciddi katkı sağlayacak. Çiftçilerimiz tarlalarını Oğulcuk Barajı'ndan sulayarak, daha az maliyetle, daha fazla ürün elde edecek.
BÖLGEYE HAYAT VERECEK

Boğazlıyan'ın yıllardır konuşulan ancak bir türlü hayata geçirilemeyen projelerinin iktidarımız döneminde gerçekle buluşturduk. Oğulcuk Barajı’mızın yüzde 72’lik bölümünü tamamlandı. Barajın su tutmaya başlaması noktasında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bölgemize, çiftçilerimize ve üreticilerimize büyük katkı sağlayacak olan barajın bitirilmesiyle Boğazlıyan’ın bir hayalini daha gerçekle buluşacaktır.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ