Bu yola uçak iner

Okuduğunuz haber
ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANACAK

CHP’Lİ GENÇLER KAHVALTIDA BULUŞTU

Anasayfa   /    Güncel    /    ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANACAK

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANACAK

Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenledi.

GÜNCEL      22 Kasim 2021 - 23:33     0

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANACAK

Yarın Cumhuriyet Meydanı’nda saat 09.30’da başlayacak etkinlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayacak.
Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milli Eğitim camiasına hizmetleri geçen şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımız okunacak.
Daha sonra 24 Kasım Çarşamba günü saat 09.45’te Boğazlıyan Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak olan Öğretmenler Günü kutlama programına geçilecek. Buradaki programa merkez okul ve kurum müdürleri, adaylığı kaldırılan yemin edecek öğretmenler ve tüm aday öğretmenler katılacak.
Ayrıca; 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla her okul kendi bünyesinde 22-26 Kasım tarihleri arasında program hazırlayacak ve uygulayacak.

 

 

 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ