AKAY BÜYÜK KAZANÇ

Okuduğunuz haber
ÖĞRENCİLER ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

BELEDİYE’DEN ANLAMLI SERGİ

Anasayfa   /    Güncel    /    ÖĞRENCİLER ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

ÖĞRENCİLER ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

İMKB Şükran Ana İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği program, öğretmenlere duygulu anlar yaşattı.

GÜNCEL      25 Kasim 2019 - 22:48     0

ÖĞRENCİLER ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Necmettin Yıldız MTAL Konferans Salonu’nda icra edilen programa; Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Belediye Başkan Yardımcısı Feramuz Bozoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, Milli Eğitim Şube Müdürleri Nazan Tok, Vedat Oymak, AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, daire müdürleri, STK Temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program, öğrencilerin günü anlatan şiir ve kompozisyon yarışmalarıyla devam etti. Şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyelerini Belediye Başkanı Gökhan Coşar verdi. 
Başkan Coşar günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmada; ”Bir aşkla bin çocuğa bölünmüş, yorulmak nedir bilmeyen yüreğiniz ve bugünümüzü mümkün kılan tüm emeğiniz için binlerce kez teşekkür ederiz. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, ebediyete intikal eden ve görevleri başında şehit düşen tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ