İYİ Kİ COŞAR VAR

Okuduğunuz haber
NURDOĞAN’A SEVGİ SELİ

YILMAZ’A COŞKULU KARŞILAMA

Anasayfa   /    Güncel    /    NURDOĞAN’A SEVGİ SELİ

NURDOĞAN’A SEVGİ SELİ

AK Parti Milletvekilliği aday adaylık başvurusunu miting havasında gerçekleştiren hemşerimiz Nurullah Nurdoğan, Boğazlıyan’da sevgi ile karşılandı.

GÜNCEL      24 Mart 2023 - 12:33     0

NURDOĞAN’A SEVGİ SELİ

 Yoğun kalabalık eşliğinde AK Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatını ziyaret eden Nurdoğan; “İnşallah 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan milletvekili genel seçimlerinde bir destan daha yazılacaktır. Yozgat sevdalısı Boğazlıyanlı sevdalısı olarak AK Parti’den milletvekili için aday adayıyım. Tüm hemşerilerimin dualarını ve desteğini bekliyorum” dedi.
Nurdoğan; “Bizler bu davanın hizmetkarlarıyız. Sonuç ne olursa olsun hep birlikte çalışarak yeni bir zafere imza atacağız” dedi.
14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekilliği seçimi için 28. dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Milletvekili A. Adaylığını açıklayan hemşerimiz Nurullah Nurdoğan’ı büyük bir kalabalık karşıladı.
AK Parti Boğazlıyan İlçe binasını ziyaret eden ve ilk olarak AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci ile bir araya gelen Nurdoğan, seçim süreci hakkında ve Türkiye siyasi gündemi ile ilgili bilgiler aktardı.
Ziyaretlerinde vatandaşların yoğun sevgi gösterisine maruz kalan Nurdoğan, “Milletimizin teveccühüne layık olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Halkımızla sürekli iç içeyiz. Çünkü milletin bağrından kopup kurulan AK Partimizin neferleriyiz. Biz milletimizin efendisi değil, her zaman hizmetkarı olduk. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde tüm AK Parti sevdalılarımız bu anlayışla hizmet etmekte, milletimizin hizmetkarı olmaya da devam etmektedir. 21 yıldan bu yana her seçimden zaferle ayrılmış olmamız da bunun en büyük kanıtıdır. Çünkü AK Parti milletimizi ta kendisidir” dedi.
Nurdoğan; ziyaretleri kapsamında ayrıca Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ı da ziyaret etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ