MUHTEŞEM ORGANİZASYON

Okuduğunuz haber
MÜFTÜ AKŞİT; GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Anasayfa   /    Güncel    /    MÜFTÜ AKŞİT; GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

MÜFTÜ AKŞİT; GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

İlçe Müftüsü Atıf Akşit, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

GÜNCEL      11 Ocak 2023 - 23:12     0

MÜFTÜ AKŞİT; GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Boğazlıyan İlçe Müftüsü Atıf Akşit, beraberinde Müftülük Şube Müdürü Tayfun Onur ve Din Hizmetleri Uzmanı Hasan Benli ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.
Ziyarette; halkın gelişmelerden zamanında ve objektif bir şekilde haberdar olmasını sağlayan, gece gündüz demeden her türlü zor şartlarda çalışmayı ilke edinerek ve hiçbir zaman yılmadan, usanmadan görevlerini ifa eden basın camiasını, her zaman takdir ettiğini belirten Akşit, “Basının demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu, hayatın birçok alanında bilgiye ulaşıp sunmaya çalışıyor. Büyük bir gayretle mesai mefhumu gözetmeden çalışan fedakar gazetecilerimize, ülkemize ve Boğazlıyan’a katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” ifadelerinde bulundu.
Müftülük çalışmaları hakkında da bilgiler veren Akşit, Boğazlıyan’a ve bölgeye kazandırılan Din hizmetlerinde istihdam edilecek gönüllü gençlerin yetişeceği Ovakent’te bulunan Bölge Hafızlık Yatılı Okulu’nda eğitimlerin sürdüğünü, ayrıca 4-6 yaş Kuran Kursu çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.
Tüm bu hizmetlerin hayırsever ve gönüllü vatandaşların katkısı ile hayata geçtiğini belirten Akşit, tüm vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Müftü Akşit, ayrıca günün anısına Diyanet İşleri Başkanlığı’nca hazırlanan “Dinim İslam” Temel Bilgiler adlı kitap hediye etti.
Gazetemiz yazı ailesi de ziyaretten dolayı Müftü Akşit ve müftülük personeline teşekkür etti.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ