KAYŞEV’DEN EĞİTİME BURS KATKISI

Okuduğunuz haber
MİNİKLERİN BÜYÜK HEYECANI

FARKINDALIK KAMPANYASI

Anasayfa   /    Güncel    /    MİNİKLERİN BÜYÜK HEYECANI

MİNİKLERİN BÜYÜK HEYECANI

Okul öncesi ve birinci sınıflar için yüz yüze eğitim başladı.

GÜNCEL      05 Eylül 2022 - 23:10     0

MİNİKLERİN BÜYÜK HEYECANI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan uyum programı nedeniyle okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri, dün itibariyle dersbaşı yaptı.

Okul öncesi ve birinci sınıflar için yüz yüze eğitim başladı. Milli Eğitim Bakanlığı, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle bu yıl okul öncesi, ilkokul ve ortaokula başlayacak öğrenciler için uygulanmak üzere yeni bir rehberlik çalışması ve uyum eğitimleri programı hazırladı.
Program kapsamında okul öncesi eğitim ile ilkokul birinci sınıflara başlayacak öğrenciler, dün sabah itibarıyla dersbaşı yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı’nın uygulanan programa dair illere gönderdiği yazıya göre, okul öncesi eğitim ve ilkokul 1. sınıf okula uyum çalışmalarında oyun ve açık hava etkinliklerine ağırlık verilecek.
Okul öncesi ve birinci sınıfların okula alışması için devreye alındı
Öğrencilerin, öğretmenler gözetiminde oyun, drama, sosyal ve sportif etkinlikler yoluyla öğrenme ortamını, okulunu, sınıfını, arkadaşlarını tanıması ve okul kurallarını öğrenmesi sağlanacak.
Eğitimin ikinci gününde veliler, çocuklarıyla birlikte okula gelerek okulun tüm iç ve dış mekanlarını birlikte gezecek. Program 9 Eylül'de sona erecek.
Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek,  yeni Eğitim-Öğretim Yılı öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olsun dileğinde bulundu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ