ŞEKER VELÎ NİMETİMİZ

Okuduğunuz haber
MİLLETVEKİLİ KEVEN, MUHTARLARLA BULUŞTU

Bozdağ'a hayırlı olsun ziyareti

Anasayfa   /    Güncel    /    Milletvekili Keven, muhtarlarla buluştu

Milletvekili Keven, muhtarlarla buluştu

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Boğazlıyan ilçesine gelerek, partilileri ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

GÜNCEL      02 Nisan 2021 - 13:25     0

Milletvekili Keven,  muhtarlarla buluştu

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Boğazlıyan ilçesine gelerek, partilileri ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.
TBMM’deki parti ve grup çalışmalarının ardından seçim bölgelerinde ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Yozgat’ta ve Boğazlıyan ilçelerinde düzenlenen çeşitli toplantılara katıldı.
Boğazlıyan İlçesinde partisinin Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir araya gelen Milletvekili Ali Keven, muhtarlarımızla görüşerek, sorunlarını ve taleplerini istişare ettiklerini belirtti.
CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, “Muhtarlarımız covid filyasyon ekibinde yer aldıkları için aşı takvimine dahil edilmek istiyorlar. Sağlık Bakanlığı aşı teminini hızlandırmalı ve öğretmenler gibi muhtarlar gibi meslek gruplarını acil aşılamalıdır” dedi.
Milletvekili Keven, Muhtarlarımızı mahalle ve köylerde yapmış oldukları özverili çalışmaları için ayrıca teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
Daha sonra CHP Boğazlıyan İlçe Başkanı Ahmet Peker ve yönetimi ile bir süre sohbet eden CHP Milletvekili Ali Keven, partililerin sorun ve beklentilerini dinleyerek durum değerlendirmesi yaptı. CHP Boğazlıyan İlçe yönetiminin hazır bulunduğu toplantıya Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, İl Genel Meclisi Üyesi Emin Mustafa Baran ve Boğazlıyan Belediyesi, Belediye Encümeni Sinan Budak, katıldı. Parti binasında gerçekleşen toplantının ardından Uzunlu’ya hareket eden CHP Milletvekili Ali Keven, Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı’yı makamında ziyaret etti. Uzunlu’da esnaf ziyareti ve çiftçi sorunlarını dinleyen Keven, daha sonra beldeden ayrıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ