DOĞAN, VALİ ÇAKIR’I BİLGİLENDİRDİ

Okuduğunuz haber
MEZARA KADAR DEĞİL, PAZARA KADAR MASKE

100. yılda kardeş kente Atatürk heykeli

Anasayfa   /    Güncel    /    MEZARA KADAR DEĞİL, PAZARA KADAR MASKE

MEZARA KADAR DEĞİL, PAZARA KADAR MASKE

Yeni tip koronavirüs (COVİD-19) mücadelesi kapsamında en ciddi ve en anlamlı çalışmayı sürdürün Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, semt pazarını gezerek vatandaşlara ve pazarcı esnafına maske ve eldiven dağıtarak, sosyal mesafeye dikkat çekti. Başkan Coşar, ayrıca  vatandaşların hijyenik ve steril bir alışveriş için nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu.

GÜNCEL      21 Nisan 2020 - 00:12     0

MEZARA KADAR DEĞİL,  PAZARA KADAR MASKE

Koronavirüs (COVİD-19) mücadelesi kapsamında tüm imkanları seferber eden Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Pazarcı esnafını da unutmadı.
İlçenin dört bir yanını aralıksız dezenfekte eden, cadde ve sokaklara koronavirüs savar yerleştiren, kamu kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere, esnaf ve vatandaşlara maske, eldiven ve dezenfektan dağıtan Başkan Coşar, semt pazarında yaşanacak yoğunluğa dikkat çekerek, mesaisini Pazar yerinde geçirdi.
Pazarcı esnafını tek tek ziyaret ederek, “Hayırlı işler” dileyen ve pazara gelen herkese maske ve eldiven dağıtımı gerçekleştiren Başkan Coşar, alışverişte dikkat edilmesi gereken konularda da tavsiyelerde bulundu.
Sosyal mesafenin mutlak suretle korunması gerektiğini bir kez daha hatırlatan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, 
"Yaptığımız çalışmalarla vatandaşlarımızı virüs salgınına karşı bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Halk sağlığı açısından her türlü çalışmayı yapıyoruz. Pazarlarımızda bugün eldiven ve maske dağıttık. Dezenfekte çalışmalarımızı sokaklarımızda, bankalarda, kamu kurumlarında, sağlık merkezlerimizde sürdürüyoruz. Bu işi ciddiye alıyoruz. Ayrıca salgın nedeniyle vatandaşlarımızın yaşadığı ekonomik sıkıntılara da belediyenizin imkanları dahilinde çözüm bulmaya çalışıyoruz. Hep birlikte bu musibetin üstesinden geleceğiz. Bu doğrultuda her türlü çalışmayı yapıyoruz.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ