T TİPİ KAPALI VE AÇIK CEZAEVİ MÜDÜRLÜĞÜ

Okuduğunuz haber
MAKAMI ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

ÇAĞAN: KAZANAN BOĞAZLIYAN OLDU

Anasayfa   /    Siyaset    /    MAKAMI ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

MAKAMI ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

31 Mart yerel seçimde halkın büyük desteği ile Sırçalı Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ferit Koçyiğit’in makamı adeta çiçek bahçesine döndü. Mazbatayı aldığı andan itibaren “hayırlı uğurlu olsun” ziyaretlerinin eksik olmadığı Sırçalı’da, misafirlerini ağırlayan ve teşekkürlerini sunan Koçyiğit, “Bizler halkımızın hizmetkarlığına talip olduk. Sırçalımıza yeni hizmet ve yatırımlar kazandırmak için encümenlerimizle birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

SİYASET      08 Nisan 2019 - 23:15     0

MAKAMI ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

Seçim çalışmalarını, “Gönül Belediyeciliği” ve “Tevazu, samimiyet ve gayret ile” sürdüren ve halkın büyük desteği ile Sırçalı Belediye Başkanlığı’na seçilen Ferit Koçyiğit’in makamı adeta çiçek bahçesine döndü.
Kendisini ziyarete gelen hemşerilerini bağrına basan ve teşekkürlerini sunan Başkan Koçyiğit, dün de GEDAŞ Genel Müdürü Tahir Özcan’ı makamında ağırladı. 
Özcan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Koçyiğit, “Sizler bu bölge için bir değersiniz. İlçemizin güzide kuruluşlarından birisi olan GEDAŞ AŞ, hem bölgemiz için bir istihdam kapısı olmuş, hem de ülke ekonomisine katma değerler üretmektedir. Bu müesseselerin daha da büyümesi için bizlerin üzerine düşen görevleri yapmaya hazırız” diye konuştu.
En kısa sürede iade-i ziyarette bulunacağını ifade eden Koçyiğit, büyük nezaket örneği sergileyen Özcan’a teşekkür etti.
Başkan Ferit Koçyiğit’e bir kez daha hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileten Genel Müdür Tahir Özcan, GEDAŞ’ın ilçeye ve ülkeye sağladığı katkıların artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ